Staples Center’in Yeni İsmi Crypto.com Arena olacak! İşte Detaylar

Kripto para birimleri ve NFT borsası Crypto.com, şu anda Staples Center olarak bilinen Los Angeles arenası için şimdiye kadarki en büyük Amerikan mekân adlandırma anlaşması olabilecek yirmi yıllık bir isim lisanslama anlaşması yaptığını duyurdu. Staples Center 25 Aralık’tan itibaren yeni ismi ile anılmaya başlayacak.

Staples Center, Crypto.com ile yeni ortaklığı duyurdu

Kripto para ve NFT borsası Crypto.com yakın bir zamanda yaptığı duyuruda Stapes Center ile isim anlaşması yaptığını açıkladı. Staples Center, diğer adıyla The House The Kobe Built, diğer spor takımları ve etkinliklerinin yanı sıra Lakers, Clippers ve Kings’e ev sahipliği yapıyor. Ayrıca uzun yıllardır E3’ün düzenlendiği Los Angeles Kongre Merkezi’nin bitişiğinde olan Staples Center, Grammy Ödüllerine ve sayısız konsere ev sahipliği yaptı. E3 yüz yüze bir etkinliğe döndüğünde, kripto para birimi ve NFT’ler oyun fuarında birden fazla şekilde belirecek ve arenada düzenlenen herhangi bir E3 etkinliğinde ön planda olacak.

Arenanın adı 25 Aralık’ta değişecek ve tüm dış işaretler Haziran 2022’ye kadar değiştirilecek. Ancak resmi duyuruya göre hepsi bu kadar değil. Özel isim hakları ortağı olarak Crypto.com, binanın girişinde 3,300 metrekarelik bir aktivasyon alanı ve ayrıca arenanın ana salonunda ve L.A. LIVE kampüsü boyunca tahsis edilmiş aktivasyon alanları dahil olmak üzere, arenanın birinci sınıf markalı alanları aracılığıyla her yıl milyonlarca spor ve eğlence hayranı için etkinlikler düzenleyecek.  Ek olarak, yeni ortaklık, NFT ve kripto para borsasının tesisin iç ve dış kısmında büyük ölçekli, birinci sınıf marka ve tabelalarla mekân genelinde belirgin bir şekilde öne çıktığına şahit olacak.

Kripto borsası, yeni ortaklıklar kurmaya devam ediyor

Dünyanın en büyülk kripto para borsalarından biri olan Crypto.com kurucu ortağı ve CEO’su Kris Marszalek ortaklık hakkında yazılı bir açıklamada bulundu. Açıklamada NFT ve kripto para borsasının CEO’su Marszalek, dünyanın yaratıcı başkenti olarak bilinen Los Angeles şehri ve onu evi olarak gören insanların, kültür ve eğlencenin yadsınamaz küresel liderleri olarak her zaman öncü olduğunu, sınırları zorladıklarını ve yeniliklere öncülük yaptıklarını ifade etti.

Crypto.com şimdiden Montreal Canadiens, İtalyan futbol ligi Lega Serie A ve Twitch Rivals ile ortaklık kurdu. Henüz isim değişikliği gerçekleşmediği için, E3 Discover Los Angeles web sitesi hala arenayı Staples Center olarak listeliyor. Ancak 25 Aralık’tan sonra, bu durum önümüzdeki yirmi yıl için bu değişecek. Bu değişikliğin neler getireceği ise merakla bekleniyor. Kripto dünyasındaki yeni haberler için Kriptoarena.com’u takip etmeye devam edin.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!