Solana Yeni Bir Rekora İmza Attı: 4. Çeyrekte Astronomik Rakamlar Mümkün mü?

Solana (SOL), kısa süre önce Tether’i  ve Cardano (ADA)’yu tahtından indirmeyi başararak, 4.’üncü sıraya yerleşti. Yeni ATH’sine ulaşan SOL, an itibariyle 240 dolardan işlem görüyor. Dijital varlık yöneticisi  Coinshares, geçtiğimiz hafta Solana’ya 15 milyon dolar kurumsal giriş kaydetti ve yönetim altındaki toplam SOL varlıklarını 200 milyon dolara çıkardı.

 

Solana’nın toplam kilitli değeri, yeni ATH’ye ulaştı!

Solana (SOL)’nın toplam kilitli değeri tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşarak, yeni bir rekora daha imaza attıi Toplam kilitli değer (TVL), yüzde 16,7’lik bir rallinin ardından 231 dolarlık yeni bir zirveye ulaşan fiyatla somut bir korelasyon içinde hareket ediyor. Solana, 14.86 milyar dolara ulaşan TVL toplam değer ile üçüncü en büyük Blockchain olmayı başardı.

 

DapperRadar ayrıca yaklaşan oyun teklifleriyle birlikte geçen ay NFT işlemlerinde 240 milyon dolar rekor kırdı. SOL tokeninin fiyatını artırabilecek çok önemli bir olay, Solana Vakfı tarafından yapılacak olan  Breakpoint Konferansıdır. SOL fiyatını yönlendiren teknik seviyeler ve grafik kalıpları hakkında bilgi edinmek için SOL fiyat çizelgelerini analiz edelim.

 

Teknik veriler, Solana için 4. çeyrekte yükselişe işaret ediyor

SOLUSDT, 25 seviyesinin üzerinde daha yüksek değerler gösteren göreli güç endeksi [4] ile yeni zirveler belirlemeye devam ediyor. Aylık zaman çerçevesini incelediğimizde, 4. çeyreğinin ikinci yarısında SOL tokeninin fiyatında astronomik bir artış görebileceğimizi söyleyebiliriz. Bununla birlikte, yukarıdaki haftalık grafikte düzenli bir düşüş eğilimi tehdidi, RSI hala 98 seviyesinin altında değerler gösteriyorsa, mevcut tüm zamanların en yüksek seviyesinin üzerinde bir boğa tuzağına dikkat etmemiz gerektiğini ima ediyor. 25. seviyenin üzerindeki daha yüksek RSI değerleri, 4 saatlik zaman diliminden düzeltme seviyelerini satın almaya çalışırken SOLUSDT için bir yükseliş trendini de teyit ediyor. Düşüşleri satın almayla ilgili ipuçları için 4 saatlik zaman dilimine inceleyebiliriz. Gün içi 4 saatlik zaman çerçevesi, sırasıyla 176.94 dolar ve 183.31 dolar düzeltme seviyelerinin sinyallerini verdi.

 

Daha yakın zamanlarda, Solana, 25 Ekim 12:00 direncinin üzerinde kapandı ve muhtemelen bu seviyeyi yeni bir destek seviyesine çevirebilir.  Şimdiye kadar yapılan analizlerin ardından, SOLUSDT’nin birden fazla zaman diliminde köklü bir yükseliş trendinde olduğu açık. Kriptoarena.com olarak daha önce bildirdiğimiz gibi, FXStreet’ten analistlere göre, SOL’un son iki aydaki fiyat hareketi izlendiğinde, altcoin yüzde 88’lik artışla 407 dolara çıkabilir. Solana, Bu hedefe ancak 216 dolar seviyesi destek noktası olursa ulaşılabilir.

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!