Solana Yatırımcılarının Yüzü Güldürüyor! Yükseliş Sürecek mi?

Kripto para piyasalarının önde gelen kripto para birimlerinden Solana (SOL) hızlı bir çıkış yakalayarak birçok yatırımcının yüzünü güldürdü. Peki Solana için sırada ne var? İşte SOL için kritik seviyeler…

Lider kripto para birimi BTC dirence yaklaşırken SOL almak mantıklı mı?

Daha önce kriptoarena.com olarak da belirttiğimiz üzere geçtiğimiz birkaç gün içinde, sosyal medya üzerinde Solana (SOL)’ya duyulan duygular olumlu yönde gelişti. Ağ ayrıca Mayıs ayında toplam cüzdan sayısında büyük bir artış gördü. Bu faktör muhtemel olarak günlük 40 milyonluk işleme katkıda bulundu. Grafiklere bakıldığında ise Solana ufak bir aralıkta bulunuyor ancak son işlem saatlerinde bir kırılma meydana gelmiş bulunuyor. Göstergelere bakıldığında ise alıcıların fiyatları daha yükseğe çekme olasılığı gözüküyor. Yine de lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) dirence yaklaşırken SOL güvenli bir satın alma fırsatı olabilir mi?

Grafiklere bakılacak olursa 34.5 dolarlık destek ve direnç bölgesi, Eylül ayının başlarından bu yana son derece önemliydi. Grafiklerde Camgöbeği rengi ile vurgulanan bu bölge, SOL’un oluşturduğu bir aralığın (beyaz) en yüksek noktalarını da işaret ediyordu. Aralık, 34,54 dolardan 30,73 dolara yükseldi ve aralığın orta noktası (kesikli sarı) 32,6 dolardı.

Solana daha ne kadar yükselecek?

Bir diğer yandan orta menzil, iyi bir destek ve direnç bölgesi olarak da saygı gördü. Bu, çizilen aralığa güvenilirlik kattı. Solana, Ağustos sonundan beri çoğunlukla bu aralıkta işlem gördü. Bu nedenle, bir aylık bir aralıktan bir çıkış, büyük olasılıkla yüksek bir satın alma fırsatı sunacaktır. Destek bölgesi içinde SOL satın almak kadar basit olabilir mi? Daha düşük zaman dilimi göstergeleri yükseliş gösterdi. 35,5-36 dolar arası bölge kuzeye karşı bir direnç olarak hareket etti ve satıcılar SOL’u yolunda durdurabilir.

Göreceli Güç Endeksi (RSI), bir önceki gün ulaştığı en düşük 30 değerden keskin bir yükselişle 63.17’de yer aldı. Bu, güçlü bir yükseliş momentumu gösterdi. Bakiye Hacmi (OBV), geçen haftaki 30.5 dolardan başlayan rallinin arkasındaki istikrarlı satın alma hacmini de vurguladı. OBV bir destek seviyesinde kaldı ve SOL’un arkasındaki talebi belirtmek için daha da yükselmeyi başardı. Chaikin Para Akışı (CMF) da piyasaya önemli sermaye akışı göstermek için +0.05’in üzerine çıktı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!