Solana (SOL) Fiyat Analizi: Yeni ATH İçin Bu Kritik Seviye Geçilmeli!

Bitcoin dominansı son üç gündür düşerken, altcoin’ler hızla yükselişe geçiyor. Solana (SOL) an itibariyle küçük bir düzeltme yaşamasına rağmen, yeni ATH‘sine doğru ilerliyor.

 

Teknik veriler yükselişe işaret ediyor: Kısa vadede yeni ATH mümkün

 Solana ekosistemine eklenen özellikler ve lansmanların ardından önümüzdeki günlerde yeni fiyat artışlarının SOL’u yeni zirvelere çıkacağına dair spekülasyonlar var. Örneğin, kripto para borsası OKEx, Solana aracılığıyla USDT ve USDC için para yatırma ve çekme işlemlerini etkinleştirdi. İkincisi, Solana staking protokolünün başlatılmasıyla Marinade finansmanı, birçok yatırımcı ve trader’ı SOL’a çekmeyi başardı. Piyasa değerine göre altıncı sırada bulunan kripto para birimi, an itibariyle 215 dolarlık dolarlık direncini kırmak için mücadele ediyor.

 

SOL fiyatını yönlendiren teknik seviyeler ve grafikler hakkında bilgi edinmek için SOLUSDT fiyat çizelgelerini analiz edelim. 04 Ocak’tan bu yana yükselen RSI değerleri, Solana için büyük rallinin ortaya çıkmasında etkin rol oynadı ve yüzde 5500’lük bir artışın gerçekleimesini sağladı. Bu teknik faktör, yükseliş eğiliminin devam etmesinde önemli bir etken. 6 Eylül’de kripto para piyasasında yaşanan düşüşe rağmen, SOL için satın alma baskısı artmaya devam etti.

Yükseliş ivmesi devam edecek: Solana için kritik destek noktası 192 dolar

Aşağıdaki günlük grafik, SOLUSDT’nin 116 dolar seviyesinde destek bulmasını ve trendin boğalara döndüğünü gösteren gizli yükseliş sapmasını gösteriyor. SOL fiyatı, ivme kaybetmesine rağmen, devam eden satın alma baskısı SOL’u tüm zamanalrın en yüksek fiyatına yaklaştırmayı başardı. 4 saatlik grafiğe baktığımızda, Solana, 11 Ekim‘de başlayan yükseliş ivmesinin ardışık yükselen kanallarda devam edeceğini gösteriyor.

 

Solana fiyatı 192  dolar seviyesindeki desteğin altına düşebilirse, ayılar kontrolü devralabilir. Bununla birlikte, haftalık zaman çerçevesinden elde edilen RSI değerleri, 25 seviyesinin altındaki günlük ve gün içi RSI verilerinin SOL için daha fazla talebi işaret edeceğini gösteriyor. Analistler SOL’un yeni ATH’sine ulaşacağından emin.
Solana SOL Gün İçi Seviyeleri
Fiyat: 194,50

Orta Vadeli Trend : Boğa

Volatilite: Yüksek

Destek: 192, 178.26 , 153.06 , 137.61 dolar

Direnç: 215,10 dolar

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!