SHIB’in Rakibi Meme Altcoin Dev Borsada Listelendi!

 

Singapur merkezli kripto para borsası Bitget Global, Doge Coin (BABYDOGE)’i listelediğini duyurdu. Meme altcoin, yatırımcı sayısı bakımından SHIB’i geride bırakmayı başardı.

Baby Doge Coin, yüzde 9 artış kaydetti

Borsa tarafından yapılan açıklamada Bitget Global’de Baby DogeCoin işlemleri bugün başlayacak. Bitget, alım satım işlemleri resmi olarak yayınlandığında, kullanıcıların yalnızca Tether (USDT) ile Baby Doge almalarına izin verileceğini belirtti. Ancak borsa, Baby Doge için başka ticaret çiftleri eklemeyi  planladığını belirtmedi. Bitget Global, Singapur merkezli merkezi bir kripto para borsası. Ticaret platformu şu anda 152 tokeni destekliyor ve 336 milyon dolarlık işlem hacmiyle en büyük 20 kripto para borsası konumunda. Ülkenin katı düzenlemeleri nedeniyle Singapur merkezli herhangi bir borsada yeni token listelemek hiç de kolay değil. Bu arada, Baby DogeCoin’in Bitget Global’de listelendiğine dair haberler, altcoin fiyatının gün için yüzde 9.1 oranında artmasına neden oldu. İşlemlerin resmi olarak başladığında tokenin değerinin daha da artması bekleniyor.

Baby DogeCoin deflasyonist bir meme altcoin konumunda. Geçen yıl piyasaya sürülmesinden bu yana, kripto para birimi Gate.io, OKX ve PancakeSwap dahil olmak üzere birkaç platformda listelendi. Bitget ayrıca, İtalyan futbol ligi Serie A’da bulunanJuventus futbol kulübü’nün resmi sponsoru. Öte yandan, önde gelen bir küresel dijital varlık ticaret platformu olan BitMart, kısa süre önce haftalık “BitMart’ta En Çok Aranan 10  Kripto Para” listesini paylaştı. Shibnobi (Shinja), BabyDoge, Saitama (SAITAMA), Safemoon (SFM), Kishu Inu (KISHU) ve Shiba Inu (SHIB)  dahil olmak üzere yedi meme altcoin listenin başında yer alıyor. Babydoge ikinci sırayı alırken, Shinja ilk sırada yer aldı.

Meme altcoin, SHIB’i geride bıraktı

Veriler, yatırımcıların meme altcoin projelerine büyük ilgi gösterdiğini ortaya koyuyor. Bu durum, meme kripto para piyasasının büyümesine neden oldu. Piyasadaki spekülasyon nedeniyle, Dogecoin’in şöhreti üzerine inşa edilen yeni coin’ler ortaya çıkmaya devam ediyor. 2022’nin başlangıcından bu yana, Babydoge Binance Smart Chain (BSC) balinaları da dahil olmak üzere çoğu yatırımcının dikkatini çekiyor. WhaleStats tarafından sağlanan verilere göre, şu anda en büyük 1000 BNB cüzdanı, 3.915.854 dolar (3.9 milyon) değerinde devasa 937.685.655.509.321 (937 Trilyon) Baby Doge Coin tutuyor.
En son BscScan verilerini incelerken, altcoin için yatırımcı sayısının günden güne artmaya devam ettiğini gördük. Babydoge yatırımcı sayısı bugün şaşırtıcı bir şekilde 1.341.930 (1.34 milyon) rakamına ulaştı. Bu, BabyDoge’un yatırımcı sayısı açısından rakibini geçmeyi başardığı ve en popüler meme parası Shiba Inu’ya zorlu bir rekabet sunduğu anlamına geliyor. SHIB yatırımcı sayısı 1.159.652 (1.15M) seviyesinde bulunuyor
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!