SHIB’in Rakibi Altcoin Balinaların Yeni Gözdesi Olmayı Başardı!

Ethereum balinaları Shiba Inu (SHIB)’nun rakiplerinden Floki Inu (FLOKI)’ya yöneliyor. Meme altcoin, son zamanlarda projeleri ile adından sıkça söz ettirmeyi başardı.

Floki Inu (FLOKI), son 24 saat içinde en çok satın alınan coin oldu

Güncel WhaleStats verileri, Floki Inu (FLOKI)’nun son 24 saat içinde 1000 Ethereum (ETH) balina cüzdanı tarafından en çok satın alınan altcoin olduğunu ve satın alınan top 10 token listesine girmeyi başardığını doğruladı. Veriler, her balinanın ortalama 73.847 milyon Floki Inu satın almak için 2.900 dolar yatırım yaptığını gösteriyor. Floki Inu fiyatı, verilere henüz tepki vermedi ve 0,00003909 dolar fiyatla yatay yönde işlem görmeye devam etti. FLOKI için 24 saatlik işlem hacmi de önemli ölçüde düşüyor. Önceki işlem gününe göre yüzde 29.68 düşüş kaydetti ve şu anda 4.963.717,57 dolar seviyesinde bulunuyor. Meme altcoin, 4 Kasım 2021’de 0.00347 dolara ulaşarak tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. O zamandan beri, Floki Inu fiyatı ivme kaybetti. FLOKI, şu anda tüm zamanların en yüksek seviyesinden yüzde 88 altında işlem görüyor. .

 

https://twitter.com/WhaleStats/status/1492825557662265345?s=20&t=zUS5Y3tUGmH8fEAiRMzQfA

Ethereum balinaları ayrıca büyük miktarda  Shiba Inu biriktiriyor. Bugün, bir balina 4.2 milyon dolar değerinde 139 milyar SHIB Aldı. Shib ayrıca 1000 en büyük ETH cüzdanı tarafından en çok işlem gören token olarak Polygon‘u geçmeyi başardı. Öte yandan Binance Smart Chain (BSC) alinaları, BabyDoge de almayaa devam ediyor. BSC balinaları, 1.6 trilyon BabyDoge aldı. Meme altcoin, 1000 en büyük BSC balinası tarafından alınanan top 10 token arasına girdi. 4 Şubat’ta Floki Inu ekibi, metaverse projesi Valhalla Alpha Testnet’i Şubat 2022’de piyasaya süreceklerini açıkladı. 28 Ocak’ta Floki Inu ekibi, kripto para eğitim platformu Floki University’yi kurmak için TechTree ile ortaklık kurdu.

Meme altcoin FLOKI, metaverse evrenine adım atıyor

Meme altcoin Floki Inu (FLOKI), son zamanlarda ses getiren projeler ve ortaklıklar duyurmaya devam ediyor. TechTree ile kripto para eğitim platformu Floki University’yi kurmak için yapılan ortaklığın yakın zamanda duyurulmasının ardından, FLOKI metaverse hamlesi yapmaya hazırlanıyor. Floki Inu ekibi , Şubat 2022’de  Valhalla Alpha Testnet’i piyasaya süreceklerini açıkladı. Morgan Stanley’e göre, bu lansman Floki’ye Çin’de tahmini sekiz trilyon dolar değerindeki yeni bir pazarda önemli bir ilk hamle avantajı sağlayacak. Bankaya göre, metaverse 
 
Çin’de 8 trilyon dolarlık bir pazar haline gelecek. Goldman Sachs, son zamanlarda metaverse’in küresel ölçekte değer kazanacağını tahmin ediyor. Floki’nin ekibi tarafından paylaşılan bigilere göre, Floki topluluğunun  hayranları, oyunun kritik bir noktasında geri bildirim yoluyla Valhalla isimli metaverse geliştirilmesine doğrudan katılabilecekler. Ekip ayrıca Valhalla Battle Arena Alpha Testnet’in lansmanında mevcut olan bazı benzersiz özellikleri de tanıttı. Daha fazla altcoin haberi için, KriptoArena.com adresini takip edebilirsiniz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!