Shiba Inu Yıl Sonu Fiyat Tahmini Açıklandı: Düşecek!

Önde gelen analistler, kripto para piyasasının yakından takip edilen memecoin projesi Shiba Inu (SHIB) için tahminlerini açıkladılar! İşte SHIB için yıl sonu seviyeleri…

SHIB yıl sonu tahminleri açıklandı! Fiyat düşecek!

Kriptoarena.com olarak aktardığımız üzere büyük kuruluşlar ve şirketlerin dijital varlıklara yönelmesiyle beraber artan kripto para benimsenme oranları, dijital varlıkların popülaritesini artırıyor. Yapay zeka modelleri ise fiyat tahminleri yönünde diğerlerinin yanı sıra, modellerin tarihsel fiyatlar, işlem hacimleri, piyasa değeri, sosyal medya duyarlılığı ve haber makaleleri de dahil olmak üzere birçok parametreyi inceleyerek, kritik seviyeleri belirleyebiliyor. Yapay zeka modelleri, büyük veri kümelerini analiz etmek ve gelecekteki eğilimleri tahmin etmeye yardımcı olabilecek kalıpları belirlemek için makine öğrenimi algoritmalarını kullanır.

Aktarılan son makine öğrenimi algoritmaları, 2023 sonu için Shiba Inu (SHIB) tahminlerinde bulundu. 24 Şubat 2023 tarihinde alınan makine öğrenimi algoritma verileri, popüler memecoin SHIB için 31 Aralık 2023’te 0,000008451 dolar seviyesine işaret ediyor.

Özellikle tahmin, meme tokeninin yayınlandığı tarihte işlem gördüğü 0,000012 dolardan yüzde 34’lük bir düşüşü temsil ediyor. Ancak uzmanlar, bu tahminlerin piyasa koşullarına ve diğer öngörülemeyen olaylara bağlı olarak değişebileceğini de belirtiyor.

Shiba Inu fiyat analizi

Anlık olarak popüler memecoin Shiba Inu (SHIB), 0,00001252 dolardan işlem görüyor. Son bir haftalık süreç içerisinde popüler memecoin projesi yüzde 5.3 düşüş yaşadı. 7 milyar dolarlık piyasa değeri ile 15.sırada yer alan memecoin, son 24 saatlik süreç içerisinde bünyesinde 254 milyon dolarlık işlem hacmi gördü. Bununla beraber son bir haftalık süreç içerisinde işlem hacminin düşüş yaşadığını söyleyebiliriz.

Öte yandan SHIB için TradingView’deki bir günlük göstergeler son derece karışık görünüyor. Özet seviyesi 9’da ‘nötr’ olarak bulunurken, Osilatörler 8’de ‘nötr’ işareti veriyor. Hareketli ortalamalara bakıldığında ise 9 seviyesinde ‘al’ işareti görülüyor.

Shiba Inu fiyatını etkileyecek potansiyel faktörler

Uzmanlar Shiba Inu için umutlu. Birçok yatırımcının yakından takip ettiği bu memecoin için gelecekte fiyatını etkileyebilecek bir faktör, kripto para birimlerinin genel olarak artan benimseme oranlarıdır. Daha fazla insan kripto ile ilgilenip yatırım yapmaya başladıkça, SHIB’e olan talep artabilir ve bu da daha yüksek fiyatlara yol açabilir.

Ayrıca, SHIB’i içeren herhangi bir büyük gelişme veya ortaklık da değerini artırabilir. Örneğin, Shiba Inu topluluğu, Shibarium adlı katman-2 ölçekleme çözümünün piyasaya çıkmasını dört gözle bekliyor. Herhangi bir çıkış tarihi teyit edilmemiş olsa da Shibarium, ağa getireceği iyileştirmeler nedeniyle en çok beklenen etkinlikler arasında yer alıyor. Yükseltmenin, işlemleri daha hızlı ve daha ucuz hale getirerek ekosisteme fayda sağlaması bekleniyor. Ayrıca, Shibarium ekosisteminde işlemleri yürütmek için Ethereum ( ETH ) ile birlikte çalışacak ve toplam yükü azaltacaktır.

Bununla beraber Twitter ve Tesla CEO’su Elon Musk’ın, Twitter üzerine getireceği bir ödeme entegrasyonu ile beraber SHIB kullanımı da sağlanabilir. Bu fiyatta bir yükseliş sağlayacaktır.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!