Shiba Inu Yatırımcı Sayısı 1 Milyona Dayandı: SHIB Fiyatını Nasıl Etkiler?

Geçtiğimiz günlerde büyük bir patlama yaşayan Dogecoin taklitçisi olarak da bilinen meme altcoin Shiba Inu fiyatı düşüşe geçmesine rağmen yatırımcıları artmaya devam ediyor. Meme temalı kripto para biriminin topluluğu olan ShibArmy’e daha fazla kullanıcı katılıyor. Ağın genel büyümesine ve fiyat hareketinin istikrarına ek olarak, SHIB sahiplerinin sayısı bir milyon kullanıcıya yaklaşıyor.

SHIB’in yatırımcı sayısı bir milyonu geçebilir

Ağ istatistiklerine göre, şu anda 932.000 sahibi olan ShibArmy’e daha fazla kullanıcı katılıyor. Sayı dünden bu yana yaklaşık 5.000 kişi arttı. Shiba Inu sahiplerinin sayısındaki en büyük artış, 7 Ekim’de 20.000’den fazla kişinin meme token rallisine katılmasıyla ortaya çıktı. Artan sayıda token sahibi, bir kripto para biriminin piyasadaki genel volatilitesini ve beklenen davranışını izlemek için kullanılabilecek bir benimseme göstergesi olarak kullanılıyor.

Az sayıda sahibi olan kripto para birimleri genellikle daha değişken ve oldukça sık büyük dalgalanmalar yapma eğiliminde olmasıyla biliniyor. Shiba Inu (SHIB) örneğinde de olduğu gibi kripto para birimleri topluluklarından daha fazla destek aldığında ve yatırımcıları cezbettiğinde hem yükseliş hem de düşüş dönemlerinde piyasada daha istikrarlı olma eğiliminde oluyorlar.

Bu artış Shiba Inu için ne anlama geliyor?

Köpek temalı memecoin projeleri olan Shiba Inu ve Dogecoin arasındaki benzerlikler göz ardı edilemez. Ayrıca her iki altcoin’in de topluluk desteği artmaya devam ediyor. Bu sebeple SHIB’in en yakın rakibi olan DOGE’un yükselişi ve benimsenmesine benzer bir şansa sahip olduğu düşünülüyor. Ancak DeFi temeli olan ve sürekli token yakma gibi özellikleri ile SHIB, topluluğun ilgisini korumak ve gelecekte daha fazla kullanım örneği bulmak için daha fazla şansa sahip görünüyor.

Piyasa değeri bakımından en büyük on birinci kripto para birimi olan SHIB daha önce, önceki ATH’sinden yüzde 50 oranında geri çekildi. Bununla birlikte, Kriptoarena.com olarak daha önce bildirdiğimiz üzere, SHIB geri çekilmenin hemen ardından hızla toparlanarak yüzde 45 değerine geri döndü. Ne yazık ki, hemen ardından yüzde 11 daha düştü. Meme temalı kripto para birimi Shiba Inu (SHIB), yazım sırasında günlük yüzde 1,53’lük düşüş ile 0,00005599 dolardan işlem görüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!