Shiba Inu ve Robinhood Platonik Aşkında İşler Tam Tersine Döndü! İşte Veriler!

Shiba Inu (SHIB), Dogecoin (DOGE)’i geçerek dokuzuncu en büyük kripto para birimi olurken, sosyal medyada da zirveye oturdu.

 

Robinhood ivme kaybediyor! Shiba Inu’nun Robinhood’a ihtiyacı yok! Robinhood’un SHIB’e ihtiyacı olabilir!

Shiba Inu, sadece birkaç gün önce 0,000088 dolar seviyesine ulaşarak, yeni bir ATH’ye imza attıktan sonra, yüzde 50 değer kaybederek 0,000057 dolara düştü. Bununla birlikte, meydana gelen yükseliş ivmesi, altcoin’in aynı gün kayıplarının çoğunu geri kazanmasına yardımcı oldu. An itibariyle SHIB  0.000072 dolar civarıda konsolide oluyor.

 

 SHIB, Ekim ayında yüzde 1.000’lik devasa bir fiyat artışı kaydetti. Uzmanlara göre en önemli gelişmelerden bir tanesi SHIB’in Musk testini geçmesi oldu. Shiba Inu topluluğu, altcoin’in Robinhood’da listelenmesini talep etmeye devam ederken, Change.org’daki dilekçeyi imzalayanların sayısı 400 bini aştı. Ancak Shiba Inu’nun geçtiğimiz ay piyasa değerinin Robinhood’dan daha fazla arttığına bakıldığında, Robinhood’un SHIB’e daha fazla ihtiyacı olduğu görülüyor.

 

Shiba Inu, sosyal medyada zirveye oturdu

Robinhood, son mali raporunda platformdaki kripto para aktivitesinde bir düşüş olduğunu açıkladı ve hisse senedi de açıklaamdan  sonra yüzde 8 düştü. SHIB’in platformda listelenmesi, şirkte ticari faaliyet ve tanıtım açısından ivme kazandıracaktır. ABD’nin en büyük borsası olan Coinbase de, App Store’daki isim bölümünün yanına SHIB kısaltmasını da eklerken, en çok indirilen ücretsiz uygulamalarda da birinci sıraya yükseldi.

 

Shiba Inu, sosyal medya metriklerine hükmetmeye devam eden güçlü bir topluluğa sahip. Santiment verileri, fiyat düşüşüne ve konsolidasyon aşamasına rağmen, Shiba Inu’nun sosyal medyada trend  konu olmaya devam ettiğini gösterdi. $SHIB, bir noktada Polkadot ($DOT) ve $XRP’yi de geçmeyi başardı ve başka devasa bir bir ralli daha gerçekleştirse fiyatından bir sıfırı daha kaldırabilir. Robinhood’da listelenmesi ilerleyen günlerde SHIB fiyatını daha yüksek seviyelere çıkarabilir.  Piyasa, olayın şokunu yaşarken, SHIB’nin rallisi ise bazı uzmanlar arasında endişeyee neden oldu. Bazı analsitlere göre SHIB rallisi, Bitcoin için iyi bir haber değil. Shiba Inu hakkında güncel haberleri takip etmek için Kriptoarena.com adresini takip edebilirsiniz. 

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!