Shiba Inu (SHIB)’ya Asya’dan Müjde: SHIB Hedefine İlerliyor

Şirket çarşamba günü yaptığı açıklamada, Hindistan’ın dört milyondan fazla müşterisi olan en eski kripto para borsası olan ZebPay’in meme kripto para birimi Shiba Inu (SHIB)’ya destek verdiğini duyurdu.

Shiba Inu (SHIB), yeni bir borsada işlem görmeye başladı

Geçen hafta Dogecoin rakibi, PayPal’ın kurucu ortağı Peter Thiel’in girişim firması tarafından finanse edilen Avusturya fintech platformu Bitpanda’da işlem görmeye başladı. Bitpanda kripto borsasıişlem platformu, Bitcoin, Ethereum ve diğer kripto para birimlerinin alım-satımını yapabileceğiniz gelişmiş bir alım-satım platformu ve dijital varlık borsasıdır. Viyana’da %100 kurum içi geliştirilen Bitpanda kripto para borsası, kripto birimleri için likit bir piyasa sağlamaktadır. Bundan önce, Shiba Inu (SHIB)’dan ilham alan kripto para birimi de Coinbase Pro’da alım satım için uygun hale geldi.

Binance’te geçtiğimiz mayıs ayında listelenen Shiba Inu, ticaret hacminin üzerinde %27’sini elinde bulunduruyor ve mem kripto para için en büyük pazar olmaya devam etmektedir. Mart ayındaki bir röportajda ZepPay CEO’su Rahul Pagidipati, The Economic Times’a, Hindistan kripto para piyasasının muazzam yatırımcı tabanı nedeniyle gelecekteki büyüme için bol miktarda potansiyele sahip olduğunu şu sözleriyle ifade etti:

Hindistan, dünyadaki kripto para birimlerinin %1’inden daha azına sahip ve potansiyel yatırımcı tabanı ise 100 milyondur.

Hindistan’da kripto para birimlerinin geleceği, düzenleyici belirsizlik nedeniyle halihazırda tam olarak netlik kazanamamışken, Pagidipati, yeni bir yatırım sınıfı olarak kripto para birimlerine olan ilginin yüksek olması sebebiyle, Hindistan’ın kripto para birimlerini yasaklayacak kadar ileri gitmeyeceğine inanıyor.

Shiba Inu (SHIB)’ya destek verdiğini açıklayan Zebpay’in ülkedeki diğer kripto değişim platformları üzerindeki etkisi sorulduğunda Pagidipati, Crypto Kanoon tarafından 2020’de yapılan ankete atıfta bulundu. Söz konusu ankete göre, Hintli kripto para piyasası yatırımcılarının yaklaşık üçte ikisinin ZebPay’de ilk Bitcoin’lerini satın aldığını tespit etti. Konu ile ilgili olarak Pagidipati şöyle ekledi:

Kurucu ortaklarımızın vizyonu, Hintlilere bu yeni teknolojiye ve varlık sınıfına erişmenin bir yolunu vermekti.

Morning Consult anketi, hükumetin Shiba Inu ve diğer kripto para birimlerine karşı şahin tutumuna rağmen, Hintlilerin %86’sının kripto para birimlerine güvendiğini gösterdi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!