Shiba Inu (SHIB)’ya ABD’den Büyük Müjde: SHIB Yeni Rekorlara İmza Atıyor!

Dünyanın en büyük sinema zinciri olan AMC Tiyatroları, müşterilerin Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH) ve Dogecoin (DOGE) kullanarak sinema bileti ödemesi seçeneğini sunmayı hazırlanıyor. Şirket, bugünlerde bu sistemi teknik altyapısına entegre etmenin eşiğinde. Bu listeye son zamanların parlayan yıldızı Shiba Inu (SHIB)’da katılabilir.

 Shiba Inu anketi büyük ilgi gördü

Cuma gününün erken saatlerinde, şirketin CEO’su Adam Aron, Twitterda kullanıcıların Shiba Inu ile ödeme yapmakla ilgilenip ilgilenmeyeceklerinin cevabını arayan bir anket yaptı. An itibariyle, ankete yaklaşık 100 bin kişi katıldı ve  katılanların yaklaşık yüzde 86’sı SHIB’in şirket tarafından bir ödeme seçeneği olarak kabul edilmesi lehinde oy kullandı.

 

 AMC tiyatroları zinciri, son zamanlarda kripto para birimlerine ciddi ilgi gösteriyor. Sadece bir hafta önce CEO, şirkete özel bir kripto para çıkarabileceklerini söyledi. Bu ayın başlarında da AMC, kullanıcılarının BitPay cüzdanını kullanarak Dogecoin ve diğer kripto para birimleri aracılığıyla dijital hediye kartları satın almalarını sağladı. Geçen ay CNBC ile yaptığı bir röportajda konuşan Aron, ayrıca hatıra sinema biletlerinin NFT olarak basılmasına ilgi duyduğunu ifade etti. Shib Inu anketinin sonucuna bakılırsa, şirket SHIB’i de listesine katacak.

SHIB işlem sayısı rekor seviyeye ulaştı

Bu arada Shiba Inu, Cuma günü Dogecoin’i geçerek piyasa değeri açısından dünyanın en büyük dokuzuncu kripto para birimi haline geldi. Öte yandan Etherscan, günlük Shiba Inu işlem sayısının 140 bini aştığını ve Mayıs ayında elde edilen  tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 172.411 günlük işlem sayısının biraz altında olduğunu da açıkladı.

 

Shiba Inu’nun son rekor artışını takiben, ekosistemi artık merkeziyetsiz bir DEX borsası olan ShibaSwap’ı içerecek şekilde genişledi. Defillama’dan elde edilen veriler, ShibaSwap’ta kilitlenen toplam değerin 537,92 milyon dolar olduğunu söylüyor. CoinGecko’ya göre, şu anda ShibaSwap’ta listelenen, son 24 saat içinde el değiştiren 236 milyon dolar değerinde veya yaklaşık olarak 29 token var. Shiba Inu dışında, sistemin temel tokeni, ShibaSwap ayrıca iki token daha var. Geliştiriciler tarafından ortaya konan yönetişim protokollerinin oylanmasında kullanılan Bone ShibaSwap var. AyrıcaDEX’te ticaret likiditesi sağlamak için kullanılan Doge Killer da var. Shiba Inu hakkında daha fazla güncel haber okumak için Kriptoarena.com adresini takip edebilirsiniz.

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!