Shiba Inu (SHIB)’da Kritik Gelişme! Analisterden Fiyat Tahmini!

Shiba Inu (SHIB), benimsenmesi sayesinde toparlanma kaydedebilir. Şirketlerin ve ödeme platformlarının SHIB’i kabul etmesi yatırımcılar arasında iyimserliği artıran önemli faktörlerden biri olarak algılanıyor.

 Dev şirket, mobil uygulamasında Shiba Inu ödemelerini kabul ediyor

Dünyanın en büyük sinema zinciri olarak kabul edilen AMC Theatres, mobil uygulamasında Dogecoin ve Shiba Inu ödemelerinin kabul edildiğini duyurdu. Firmalar ve kurumlar, kripto para sektörüne yönelirken, SHIB, Dogecoin ve Bitcoin’de ödemeleri benimsemeye başladılar. AMC Theatres, kripto ödemelerini kabul ettikten sonraki birkaç ay içinde mobil uygulamasında SHIB için destek ekledi. AMC, ABD’deki kripto işlemleri  için Bitpay’i kullanıyor. Ayrıca, Taylor Travel Management Group isimli seyahat şirketi, limuzin, helikopter ve özel jet hizmetlerinde SHIB ödemelerini kabul etmek için BitPay ile ortaklık kurdu.

Uzmanlar, Shiba Inu’nun artan kullanımının aktif kullanıcı sayısını ve zincir içi aktiviteyi artırabileceğine ve yatırımcılar arasında yükseliş görünümünü tetikleyebileceğine inanıyor. Analistler, Shiba Inu fiyat trendini değerlendirdi. Piyasada ”Altcoin Sherpa” olarak bilinen analist, konsolidasyon döneminde dipten SHIB biriktirdiğini açıkladı. FXStreet analistleri, Shiba Inu fiyatının ikiye katlanabileceğine ve 0.000050 dolarlık bir hedef belirleyebileceğine inanıyor. Analistler, Robinhood listeleme haberini açıkladıktan sonra Shiba Inu fiyatında yüzde 22’lik bir ralli gözlemlediler. Analistlere göre, birden fazla başarısız girişimin ardından SHIB fiyatı yükselmeye hazır.

 

Robinhood etkisi ve coin yakma, SHIB fiyatına ivme kazandırabilir

Shiba Inu destekçileri ve yatırımcıları, Robinhood’daki meme tokeninin listelenmesi için uzun süredir baskı yapıyorlardı. Bu listeleme, bu grup insan için bir rüyanın gerçekleşmesi anlamına geliyor. SHIB topluluğu büyük bir fiyat artışı bekliyor. SHIB yatırımcıları, Robinhood listesinde büyük bir potansiyel görüyor. Robinhood listelemesi, platformun 22 milyondan fazla kullanıcısına SHIB erişimi sağlayacak. Doğal olarak, bu durum olarak token talebini artıracak ve bu da fiyata ivmekazandıracak Robinhood, kullanıcılarına 100 bin değerinde SHIB verdi. Listeleme, yatırım uygulaması için bile büyük bir dönüm noktası olarak görünüyor. SHIB, listeleme haberlerini takiben yüzde 17 arttı. SHIB, Robinhood listeleme haberlerine olumlu tepki verdi.

Asıl soru, bu rallinin ne kadar süreceği ve fiyatı ne kadar yükselteceği. Birçok analist, yüksek piyasa değeri nedeniyle SHIB’nin fiyatının yükselmesi olasılığını reddetti. Ancak proje, fiyatı artırmak için dolaşımdaki arzı azaltmak için son zamanlarda milyonlarca token yaktı.Bunun başarılı olup olmadığını zaman gösterecek. Öte yandan Robinhood, platformunda aylık 22,5 milyon kullanıcıya hizmet veriyor. Birçok yatırımcıya SHIB sunmak, fiyatı artırbilir. En güçlü topluluklardan birine sahip olan Shiba Inu, fiyatında ivme kazanabilir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!