Shiba Inu (SHIB) Çığ Gibi Büyüyecek: ”Yüzlerce Talep Var”

Shiba Inu (SHIB), geçtiğimiz hafta İtalya merkezli fast-food zinciri Welly’s ile ortaklık anlaşmasına vardıklarını duyurmuştu. Şu anda sadece İtalya’da hizmet veren Welly’s, küresel olarak genişlemeyi planlıyor.

”Franchising almak için yüzlerce talep var”

Welly’s, geçen hafta franchise almak için “yüzlerce” talep aldığını iddia ediyor. Franchising, ”bir firmanın, hizmet alanında başarılı olmuş ticari ve hizmet markasını veya ürünlerin dağıtım ya da hizmet sunma hakkını; belirli bir süre, şart ve sınırlamalar dahilinde belirli bir ücret karşılığı farklı bir firmaya verdiği bir pazarlama ve dağıtım yöntemidir”. Welly’s, Shiba Inu köpeğini yeni maskotu haline getirdi ve SHIB’in yaratıcısı Ryoshi’ye atıfta bulunan yeni bir slogan benimsedi. Ayrıca menü ve pazarlama stratejisini de tamamen SHIB’e göre şekillenecek. Welly ayrıca, Shiba Inu’yu bir ödeme seçeneği olarak kabul edeceğini ve aynı zamanda rakip Dogecoin’e destek eklemeyi düşüneceğini açıkladı.

Shiba Inu topluluğu, ilk aşaması Aralık ayı başlarında piyasaya sürülen DOGGY DAO adlı merkeziyetsiz özerk bir organizasyon aracılığıyla zincirin yönetiminde yer alabilir. SHIB ekibi, Welly’yi McDonald’s ve Burger King gibi büyük zincirlerden ayıran sağlıklı bir fast food seçeneği olarak lanse ediyor. 2021’de açılan restoran, müşterilerine “özel avantajlara” erişmeleri için karşılıksız tokenler de sunacak.

Shiba Inu, ivme kazandı!

SHIB ivme kazanarak, yüzde 70’den fazla artış kaydetti. Ethereum tabanlı meme coin, en çok işlem gören kripto para birimlerinden biri olmaya devam ediyor. Welly’nin ortaklığının bu kadar büyük bir ralliyi tetiklemesi imkansız gibi görünse de, Shiba Inu’nun ekosisteminde başka gelişmeler de var. KriptoArana tarafından bildirildiği üzere, Blockchain çözümleri sağlayıcısı Unification Foundation kısa süre önce, aylarca süren beklentinin ardından Shibarium Layer 2 çözümünün halka açık bir test ağının yakın gelecekte başlatılacağını duyurdu. Ocak ayının sonlarında Shiba Inu, “Shiberse” projesiyle Metaverse’e girişini duyurdu.

Fiyattaki bu keskin artış ve Ethereum balinalarının SHIB’e olan yoğun ilgisi ile Shiba Inu da 3 aylık düşüş trendini kırmayı başardı ve grafiklerde bir yükseliş yapısı oluşturuyor. Shiba Inu’nun bu boğa koşusunda tüm zamanların en yüksek fiyatını kaydetmesi bekleniyor; ancak, ATH’ye ulaşmadan önce, Shiba Inu’nun kritik direnç olan 0,000060 doları aşması gerekiyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!