Shiba Inu (SHIB) Artık Las Vegas’ta! İşte Detaylar!

Las Vegas merkezli lüks otomobil galerisi Vegas Auto Gallery, mevcut kripto para ödeme seçenekleri listesine Shiba Inu (SHIB)’yu eklediğini duyurdu.

 

Shiba Inu için önemli bir adım!

Sektörün deneyimli isimleri Nick Dossa ve Ed Ghaben tarafından 2018’de kurulan şirket, geniş ve lüks bir otomobil filosuna sahip. Bayinin showroom’unda Lamborghini, Aston Martin, Rolls-Royce ve Bentley gibi önde gelen markalar yer alıyor. Geçen Aralık ayında Dossa, Bitcoin alımlarının bayinin toplam gelirinin yüzde 5’ini oluşturduğunu açıkladı. Kripto para işlemleri, önde gelen kripto ödeme işlemcisi BitPay aracılığıyla otomatik olarak dolara dönüştürülüyor, bu nedenle Vegas Auto Gallery, yüksek fiyat oynaklığına bağlı herhangi bir riskle karşı karşıya kalmadığını belirtti. Bu gelişme, Shiba Inu için önemli bir adım olarak yorumlanabilir.
 
Başlangıçta Dogecoin’e rakip olabileceği konusunda dikkate alınmayan Shiba Inu, son zamanlarda trader’lar ve işletmeler arasında önemli bir popülarite kazanıyor. Kriptoarena. com  tarafından bildirildiği üzere, büyük elektronik perakendecisi Newegg, Cuma günü,  ödeme seçeneği olarak SHIB’ı ekleme olasılığını ima etti. Bu haftanın başlarında, AMC CEO’su Adam Aron, BitPay aracılığıyla Shiba Inu’yu kabul edecekelrini duyurdu. Dünyanın en büyük sinema zinciri, iki ay sonra  bu uygulamayı aktif hale getirecek. Shiba Inu, daha küçük işletmeler tarafından da benimsenmeye devam ediyor. Paris’teki bir bistro, Ekim ayı sonlarında Shiba Inu ödemelerini etkinleştirdikten sonra manşetlerde yerini aldı.

 

 SHIB Bir İlke İmza Attı: Artık Kahve İçerek SHIB Yakabilirsiniz !

Kriptoarena.com olarak daha önce bildirdiğimiz gibi, Shiba Inu (SHIB), kahve severleri bir araya getiren, türünün tek örneği bir coin yakma mekanizması tanıttı. Bu ayın başlarında faaliyete geçen Shiba Coffee Company, çeşitli SHIB markalı kahveleri 16,99 dolardan başlayan fiyatlarla satıyor. Müşteriler bu ürünleri SHIB ile satın alma seçeneğine sahip. Şirket, SHIB ile sattığı kahve gelirlerinin yüzde 10’unu yakmaya yönlendiriliyor.

Shiba Inu topluluğu, halihazırda birkaç coin yakma projesine sahip. Bunlara ”SHIB Burner Playlist ve Bricks Buster” mobil oyunu da dahil. Ancak bu mekanizmalar, yalnızca dijital dünyada mevcut. Shiba Coffee Company yöneticisi Bay O’Connor, markanın insanlara SHIB yakmaya öncülük ettiği için “kahve kavurma makinesini” hatırlattığını ve Shiba Inu’nun dijital dünyasını fiziksel bir ürünle birleştirdiğini söylüyor ve şunları ekliyor:

Önde gelen bir kahve şirketi olarak, SHIB’nin yarattığı dijital topluluk ile fiziksel dünya arasında köprü kuruyoruz. Bu durum, kalıcı bir etki yaratmanın anahtarıdır. İnsanlar bir şeye dokunup kokladığında, bunun sadece çevrimiçi bir şey olmadığını hissedebilirler.

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!