Shiba Inu Rakibi Meme Altcoin 5 Katrilyon Coin Yaktı: Ralli mi Geliyor?

Shiba Inu (SHIB)’nun rakiplerinden biri olarak nitelendirien Baby Dogecoin (BabyDoge) yatırımcı sayısı SHIB’i geride bıraktı. Haziran 2021’de piyasaya çıkan Baby DogeCoin, topluluğuna bir de yeni yıl hediyesi verdi.

Dolaşımda hala çok fazla sayıda BabyDoge var

Baby Doge Coin, 11.50 milyon dolar olarak tahmin edilen 5 katrilyon Baby Dogecoin’in yakım şlemini onayladı. Ekip ayrıca bunu kantıtlayan bir de bağlantı paylaştı. Topluluk, arz çok yüksek kalırsa takipçi veya yatırımcı sayısındaki artışın fiyat artışı için yeterli olmadığına inanıyor. Projenin arkasındaki ekip, altcoin’in  artan kullanım durumlarına odaklanmalı. Bir kripto para biriminin kullanım durumunun artması da fiyatı üzerinde olumlu bir etkiye sahip.  BSCScan verilerine göre, yakma cüzdanındaki toplam Baby Doge Coin sayısı 5.000.000.000.000.000, yani tahmini 14.500.000 dolar. Bu da toplam arzın yüzde 41.3697’sinin şu ana kadar yakıldığını gösteriyor. Bu devasa coin yakma işlemine rağmen, 268,0 katrilyon Baby Dogecoin hala dolaşımda. Bu, hala büyük bir rakam.

Baby Dogecoin, çok sayıda sıfırla birlikte psikolojik olarak düşük fiyatı nedeniyle perakende yatırımcılardan başarılı bir şekilde yatırım çekti. Sonuç olarak, BabyDoge yatırımcı sayısı 1 milyonu geçti ve mevcut yatırımcı sayısı 1.119.507’ye ulaştı. Son zamanlarda Baby DogeCoin, yatırımcı sayısı açısından SHIB’yi geride bıraktı. Shiba Inu’nun toplam yatırımcı sayısı 1.116.713’tür. Ancak şu anda, BabyDoge bu büyük arz ile kurumsal yatırımcıların veya  “balinalar”ın ilgisini çekmekte güçlüklerle karşılaşabilir. An itbariyle, BabyDoge’un fiyatı yüzde 6.02 artışla 0.000000002802 dolara yükseldi. Ancak hacim, bir önceki işlem seansına göre  yüzde 58,92 düşüşle 21.785.279.69 dolara düşerek alıcıların yüksek fiyatlara ilgisinin olmadığını gösterdi. Coin yakma verilerinin yanı sıra, ekip,telegram kullanıcı sayısını 200 binle sınırlandıracağını duyurdu.

Shiba Inu ve Baby Dogecoin rekabeti

Piyasa uzmanlarına göre Babydoge ile Shiba Iny (SHIB) arasındaki rekabet avantajları arasında SHIB’in ekosisteminin kendisi ve SHIB’in toplam arzının Baby DogeCoin’e kıyasla çok daha az olması sayılabilir. Bunların yanı sıra, NOWPayments, Newegg, Shiba Coffee Shop, Bigger Entertainment gibi en önemli işletmelerin SHIB topluluğunu, token’ların yakılması konusunda desteklemesi de önemli etkenler arasında görülüyor. Shiba Inu, yakın bir zamanda “Shibarium” adıyla kendi Blockchain’ini başlatmayı planlıyor. Shibarium’un gas ücretleri sorununu çözdüğü ve büyük olasılıkla sıfıra yakın olduğu söyleniyor.
 

SHIB, Avustralyalı oyun stüdyosu PlaySide ile zaten ortak olduğu ve Activision’da Eski Başkan Yardımcısı William Volk’un atanması yatırımcıların ilgisini çektiği için yakında NFT Game’i piyasaya sürmeyi de planlıyor. SHIB ekibi ayrıca topluluk içinde büyük bir heyecan yaratan Shiba Inu Oshiverse’nin lansmanını duyurdu. SHIB artık AMC Theatres, NOWPayments, Newegg, vb. gibi birçok tanınmış kuruluş tarafından bir ödeme yöntemi olarak kabul ediliyor. Öte yandan analistlere göre Babydoge ciddi bir şekilde benimsenmeye başladı ve altcoin’in ekibi de token yakmayı planlıyor.

 

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!