Shiba Inu Metaverse Projesinde Arsa Satışları Başlıyor

Resmi Shiba Inu (SHIB) Twitter hesabı tarafından yapılan bir duyuruya göre, SHIB’deki arazi satışının ilk aşaması başlıyor. Duyuruya göre Metaverse bu hafta sonu piyasaya çıkmaya hazır. Kriptoarena.com olarak ayrıntılara bu yazımızda yer veriyoruz.

Shiba Inu bu hafta sonu arazi teklifine erken erişim etkinliğini başlatıyor

Yakın tarihli bir blog yazısında, Shiba Inu ekibi, 100.595 arsadan oluşacak olan “SHIB: The Metaverse” adlı çok konuşulan Metaverse projesinin ayrıntılarını açıkladı. Arazi parsellerinin kilidinin aşamalar halinde açılacağı belirtiliyor. Giriş aşamasında, ekip dört katmana (“Gümüş Kürk”, “Altın Kuyruk”, “Platin Pençe” ve “Elmas Dişler”) bölünerek 36.431 parselin kilidi açılıyor. Ekip, fiyatlandırma için nötr bir token seçmek istediğini belirttiğinden, fiyatlar katmana bağlı olarak 0,2 ETH ile 1 ETH arasında değişiyor.

SHIB: The Metaverse’deki arazi satışının ayrıntılarını açıklayan proje, üç aşama olacağını belirtiyor. Teklif olayı olan ilk aşama, SHIB: Metaverse ve arazi satışları için sürümün ilk aşamasıyla etkileşimin başlangıcını işaret ediyor.

Arsalar aşamalı olarak açılıyor

Arazilere erken erişim için başlayacak olan satış etkinliğinin üç gün sürmesi bekleniyor. Üç günlük etkinlik öncesinde, katılımcıların LEASH veya Shiboshi NFT’lerini kilitlemeleri beklenirken, tüm tekliflerin Ethereum kullanılarak yapılacağı ifade ediliyor. İkinci ve üçüncü aşamalar, erken erişim sağlayamayanlar için yatırımcı etkinliği ve genel satışına yönelik oluyor. Bu etkinliğin ise yedi gün sürmesi bekleniyor ve teklif etkinliğinin sona erdikten hemen sonra başlaması planlanıyor.

Genel satışın son aşamasının, ilk iki aşamadan sonra gerçekleşmesi planlanıyor ve katılımcılar, harita üzerinde kalan mevcut arazileri sabit bir fiyatla ve herhangi bir SHIB ekosistem varlığını kilitlemeye gerek kalmadan satın alabilecekler. Shibarium, SHIB: The Metaverse’in geliştirileceği Katman 2 (L2) ve Shiba ekosistemi olan SHI şu anda geliştirme aşamasında bulunuyor. Shibarium’un Alfa aşamasında olduğu ve yakında Beta aşamasına geçebileceği bildiriliyor. SHIB Burn portalı da gelişiminin son aşamalarına girmiş durumda. Shiba Inu fiyatı son 24 saatte yüzde 0,66 oranında düştü ve şu anda 0,0000025 dolar seviyesinden işlem görüyor. SHIB son 24 saatlik işlem hacmi 556.774.340 dolar düzeyinde. Shiba Inu. CoinMarketCap sıralamasına göre, 13.513.413.241 dolar piyasa değeri ile 15. sırada yer alıyor. Kripto para piyasası ile ilgili daha fazla güncel haber için lütfen Kriptoarena.com adresini ziyaret ediniz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!