Shiba Inu Kamyonları Mantar Gibi Çoğalıyor: Topluluktan İlginç Paylaşım!

Shiba Inu (SHIB) sadece kripto para sektöründe değil, küresel çapta da insanların ilgisini çekmeye devam ediyor. Son zamanlarda gerçekleştirdiği projeler ile meme coin imajından kurtulmaya çalışan SHIB, sosyolojik bir akım haline gelmeyi başardı.

Shiba Inu kamyonları, birçok şehirde görüldü!

Shiba Inu topluluğunda yayınlanan resim ve videolar şaşkınlık yarattı. Bir kripto paradan ziyade, tutkuya dönüşen meme altcoin, şimdi de kamyon kasalarında yerini aldı. Dünyanın dört bir yanından gelen resimler, kamyonların kasalarında ”Siba Inu, aya gidecek! Hodl yap” ifadesinin yer aldığını gösteriyor. Twitter’daki yorumlarda bu kamyonların zaman geçtikçe giderek daha popüler hale geldiğini belirtti.. Kamyonlar bu yıl şimdiye kadar New York, Washington, Pekin, Canberra ve birçok şehirde görüldü. SHIB kamyonu en son İngiltere’in Birmingham kentinde bir köpek festivalinde görüldü. Bu kamyonların reklam mı yoksa bireysel bir tercih mi olduğu ise merak konusu oldu. Shiba Inu ve Dogecoin,  yatırımcılar için inanılmaz kazançlar elde ettiğinden beri ilgi odağı oldu. Ancak, SHIB, son zamanlarda önemli destek seviyesini kaybetti ve yüzde 10 düştü. Topluluk, hızla dipten aldı. Daha sonra yüzde 35’lik bir düşüş daha yaşandı. Bu seferde, balina istilası başladı. Devasa bir Etherum balinası, 50 milyon dolar değerinde SHIB satın aldı.

 

Shiba Inu, dünyanın en büyük 1000 Ethereum (ETH) balinası arasında en popüler meme coin haline geldi. Balinalar, 1.938.484 dolar  değerinde ortalama 52.059.838.702 token aldılar. SHIB, yatırımdan ziyade bir akım haline gelirken, topluluk şimdi de ortalıkta gezen SHIB kamyonlarının resimlerini paylaşmaaya başladı. Topluluk üyeleri kamyonun kendi bölgelerinde dolaştığını gördüklerine yemin ediyorlar. Shiba Inu, dünya çapında 64 borsada işlem görüyor.

SHIB, yatırımcı sayısı 1.1 milyonu geçti

Altcoin, aynı zamanda yüksek likiditeye sahip. Shiba Inu 2,2 milyonu aşan en yüksek Twitter takipçisine sahip. SHIB, GameStop, AMC ve AskTheDr gibi birçok işletme tarafından da ödeme olarak kabul ediliyor. Buna ek olarak, adını çok sevilen bir köpekten alan meme coin, 40 bin perakende satış noktasında ödeme için kabul ediliyor.

Shibarium Blockchain’in gelişimi devam ediyor.. Shib şu anda 40.000 perakende satış noktasında yaygın olarak kabul görüyor ve ana akım haline getiriyor. SHIB yatırımcı sayısı ise 1,1 milyondan fazla durumda. Daha fazla SHIB haberi için, Kriptoarena.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın