Shiba Inu Fiyatı Düşüşe Devam Ediyor! Ama…

Kripto para birimlerini çoğu ve daha geniş kripto para piyasalarının bir dereceye kadar toparlandığı gözlemleniyor. Ancak, kripto para birimlerinin yine ayıların etkisi altında olduğu görülüyor. Bu durumun, Shiba Inu(SHIB) fiyatlarını da düşük desteğe oldukça yakın tuttuğu ve yanlış bir hareketle fiyat seviyelerini yeniden düşüşe yönlendirebileceği belirtiliyor.

Shiba Inu kurucusunun ortadan kaybolması fiyatları etkiledi

Shiba Inu(SHIB)’da bir süre fiyat çok dar bir aralıkta hareket etmeye devam ettiği için piyasa üzerindeki kontrolünü kaybetmiş göründüğü bildiriliyor. Piyasalardaki olumsuzluklar SHIB fiyatını derinden etkilerken, herhangi pozitif akışın token’i etkilemeyeceği belirtiliyor. Bu nedenle, LUNA-UST krizi ve yaratıcı Ryoshi’nin tüm platformlardan aniden kaybolması, SHIB fiyatını derinden etkiledi.

Kriptoarena.com olarak bildirdiğimiz gibi; Proje lideri Shytoshi Kusama devam etmek için adım attığı duyurdu. Ancak Ryoshi’nin ortadan kaybolması, SHIB topluluğunda büyük sorulara ve meraklanmaya neden oldu. Öte yandan, SHIB yakım işlemleri sürekli olarak devam ediyor. Son 24 saatte 52,6 milyon token yakım işlemi gerçekleştirildi, ortalama sayının 100 milyona yakın olduğu belirtiliyor.

ETH balinaları token’i cüzdanlarına eklemeye devam ediyor

Mayıs ayının tamamında yakım işlemi yapıldı ve toplamda 1000’den fazla işlemle, 31 milyardan biraz daha fazla SHIB olduğu bildiriliyor. Yakım oranındaki yaklaşık yüzde 65’lik düşüş, dolaşımdaki arzında azalmasını büyük ölçüde etkileyebilir ve bu SHIB fiyatını da etkileyebilir. Devam edecek bir ilgi kaybıyla birlikte, SHIB fiyatının da yakın geçmişte LUNA veya UST’de meydana gelen büyük çöküşe benzer bir olay yaşayabileceği ihtimali bulunuyor.

“BlueWhale0073” adlı devasa ETH balinası, piyasa değerine göre en büyük ikinci meme kripto para olan Shiba Inu(SHIB)’dan şaşırtıcı bir miktarı daha cüzdanına ekledi. Token fiyatı yaklaşık yüzde2 düştü ve bu durumla birlikte kripto para balinalarının cüzdanlarına eklediği ilk 10 kripto para birimi listesinde yeniden yer aldı.

130,4 milyar SHIB’ı cüzdanına eklediği bildirildi

WhaleStats verileri, “BlueWhale0073” ETH balinasının 1.531.122 dolar değerinde, 130.419.267.297 Shiba Inu token’ı satın aldığını bir tweet ile paylaştı. Ayrıca ETH balinasının portföyünde USDC, MATIC, UNI ve LINK’in yanı sıra USD ile doğru değerde devam eden, stablecoin USDT bulunmaktadır.

 

Hafta sonu boyunca, devasa Ethereum balinasının benzer miktarlarda Shiba Inu satın aldığı ve 147.846.134.326 SHIB için 1.562.733 dolar ödediği belirtildi. Shiba Inu, USDC ve FTX token’dan sonra üçüncü sırada yer alıyor. ETH balinalarının 49.591.282.901.715 meme coin’ini oluşturan 553.413,275 dolar değerinde SHIB tuttukları belirtiliyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!