Shiba Inu: Bu Seviye Tutulursa Ralli Devam Edebilir

Geçen haftaki etkileyici ralliden sonra popüler memecoin Shiba Inu (SHIB), kilit destek seviyesiyle karşı karşıya kalan bir düzeltme gördü. Duo Nine olarak bilinen deneyimli analist SHIB’in bu destek seviyesini tutup tutamayacağını inceliyor. İşte detaylar…

Analiste göre Shiba Inu böyle devam ederse yeni bir ralli gelebilir

Geçtiğimiz hafta önemli bir yükseliş kaydeden meme temalı kripto para birimi SHIB yakın bir zaman önce kilit destek seviyesi karşısında bir düzeltme gerçekleştirdi. Deneyimli analist Duo Nine’a göre altcoin’in temel destek seviyesi 0,0000028 dolardayken, temel direnç seviyesi ise 0,0000034 dolarda görünüyor. Shiba Inu (SHIB)’deki eğilim hakkında tahmin yürüten Duo Nine, kilit destek seviyesinin kırılmadığı sürece SHIB üzerindeki eğilimin yükselişte olduğunu düşünüyor.

Geçen hafta, Shiba Inu (SHIB) yüzde 50’nin üzerinde ralli yaparak 0,000034 dolarda kilit direnç seviyesine ulaşmayı başardı. O zamandan beri, meme temalı kripto para biriminin fiyatı 0,000028 dolar olan desteğe geri döndü. Analiste göre SHIB şu sıralar bu seviyenin üzerinde konsolide oluyor. Analist Duo Nine’a göre piyasa duyarlılığı pazartesi günü yükselişini sürdürürse ve kilit destek tutulursa SHIB’in yenilenmiş bir ralli görmesi oldukça mümkün görünüyor.

Teknik göstergeler SHIB fiyatı için kısa vadede neyi gösteriyor?

Shiba Inu (SHIB)’nun teknik grafiklerini inceleyen analiste göre azalan işlem hacmi, SHIB ve daha yüksek seviyelere çıkma hırsları için bir endişe haline geliyor. Bu, genellikle mevcut yükseliş eğiliminin zayıflayan bir işareti olarak nitelendiriliyor. Duo Nine’a göre bu durum değişmezse, kilit direncin kırılması pek olası olmayacak. Ayrıca SHIB’in günlük RSI’si 56 puana düştü ve henüz aşırı alım bölgesine ulaşmadı. Analiste göre bu, SHIB’in başka bir önemli düzeltmeden önce yükseliş rallisini başlatmak için yeterli enerjiye sahip olduğunu gösteriyor.

Shiba Inu grafiklerinde günlük MACD yükselişte olmasına rağmen histogram ve hareketli ortalamalar düşüyor. Duo Nine bu durumun ideal olmadığını, ancak geçen haftaki bu kadar güçlü bir ralliden sonra beklendiğini ifade ediyor. Kriptoarena.com olarak daha önce de tahminlerine başvurduğumuz analist Duo Nine’a göre fiyat kilit desteğin altına düşmediği sürece, SHIB’in önümüzdeki hafta yükselme şansı var. Analistin tek endişesi, yükseliş momentumunu etkileyen düşen hacim olmaya devam ediyor. Bu sebeple deneyimli analiste göre işler bir anda SHIB’in lehine değişebilir. Ancak bu henüz belirsiz görünüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!