SHIB Rakibi Altcoin Müjdeyi Duyurdu: Milyonlara Ulaşacak!

NOWPayments, Shiba Inu’dan (SHIB) sonra rakibi meme altcoin Baby Doge Coin (BabyDoge) için de yeşil ışık yaktı.

 

Shopify, 175 farklı ülkede, 1 milyondan fazla işletme tarafından kullanılıyor

Önde gelen kripto para ödeme platformu NOWPayments, BabyDoge’u Shopify ile entegre etti. Shopify ile entegrasyon, BabyDoge’un kullanımı ve benimsenmesi açısından büyük öneme sahip. Shopify, işletme sahiplerinin ürün veya hizmetlerini satabilecekleri bir e-ticaret platformu olarak tanımlanabilir. Shopify, çevrimiçi işletme sahiplerine ödemeler, pazarlama ve nakliye gibi birçok çeşitli hizmet sunuyor. Shopify, 175 farklı ülkede, 1 milyondan fazla işletme tarafından kullanılıyor. Bu, artık tüm bu işletmelerin ürünleri veya hizmetleri karşılığında BabyDoge’u bir ödeme yöntemi olarak kabul edecekleri anlamına geliyor. NOWPayments, giderek büyüyen köpek temalı altcoin projeleri ve topluluklarına büyük önem veriyor. Platform, en popüler meme tokeni Shiba Inu’yu da destekliyor.

NOWPayments, 2019 yılında bir kripto para borsası hizmeti olan ChangeNOW’un arkasındaki ekip tarafından kuruldu. Platformun misyonu, kullanımı kolay ve mevcut web sitelerine yerleştirilmiş bir kripto ödeme ağ geçidi sağlamak. NOWPayments, trader’lara API, faturalar ve bağış seçeneği gibi hizmetler sunar. Platform, ayrıca WooCommerce, ZenCart, PrestaShop, Opencart, WHMCS ve Magento 2 gibi erişimlere sahip. NOWPayments, 100’den fazla kripto para birimine destek ekledi ve platformla ilgili en iyi şey, düşük işlem ücretleri sunmasıdır. Meme altcoin DogeCoin yatırımcı sayısı SHIB’i geride bıraktı. Bu gelişme, meme coin için önemli bir adım.

 

Meme altcoin, büyük başarılara imza atıyor

Baby Doge Coin (BabyDoge)’in Twitter’daki takipçi sayısı 1 milyonu aşmayı başardı ve Twitter’da en çok takip edilen 11. kripto para birimi oldu. Ayrıca meme altcoin yatırımcı sayısı bakımından SHİB’i geride bıraktı. Baby DogeCoin günden güne viral hale geliyor. Meme altcoin, Twitter’da  neredeyse her gün trend oluyor. Uzun zamandır gündemden düşmeyen BabyDoge, büyük ilgi görüyor. Meme coin yarışında Baby DogeCoin, Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu’nun (SHIB) ardından Twitter takipçi sayısı bakımından 3. sırada yer alıyor.

Meme coin’lerin lideri olan Dogecoin, hakimiyetini korumaya çalışıyor. Aynı zamanda Shiba Inu, Twitter takipçi sayısı ve piyasa değeri bakımından Dogecoin’i geçmeye çok yakın. Dogecoin’in resmi Twitter hesabı 3 milyon takipçiye sahip. Shiba Inu‘nun resmi Twitter hesabı ise  2,8 milyon kişi tarafından takip ediliyor. BabyDoge’un resmi Twitter hesabı artık 1 milyondan fazla kişi tarafından takip edildiğinden Baby Doge Coin, ”1 milyon kriterini” başarıyla aşan 3. meme altcoin oldu.

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!