Santiment’ten Kritik Açıklama: 2 Altcoin Balinaların Radarına Girdi!

Kurumsal yatırımcılar ve büyük cüzdan sahipleri tarafından kontrol edilen sermaye, Noel boyunca boş durmadı. Balinalar, altcoin projelerine yönelirken, dipten Uniswap (UNI) ve Crypto.com (CRO) biriktirdi.

Santiment: Balinalar, Crypto.com (CRO) ve Uniswap (UNI)’a yöneldi! Analistler, artış öngörüyor!

Analistler, Uniswap ve Crypto.com’daki balina adreslerinin sayısında kayda değer bir artışa dikkat çekiyor. Balina veya büyük cüzdan varlıklarının hareketlerin altcoin fiyatları üzerinde etkili olduğu biliniyor. Kripto analitik veri firması Santiment’teki analistler, balina adreslerinin sayısında bir artış gözlemlediler. Balinalar, Crypto.com eokosisteminin yerel tokeni olan CRO’yu biriktiriyor. 100 bin ila 10 milyon Crypto.com tutan adresler varlıklarını artırdı. Büyük cüzdan sahiplerinin birikimi, Crypto.com‘un Los Angeles’ın spor arenasının isim haklarını satın almasıyla başladı.
Kripto para borsalarını destekleyen bir DeFi protokolü olan Uniswap, 2021’in ilk yarısında fiyat artışına tanık olan önemli projeler arasında yer alıyor. Balinalar, fiyatlardaki son düşüş nedeniyle çantalarına daha fazla UNI eklemek istiyor. Katman-1 Ethereum ölçeklendirme çözümü olan altcoin, Noel tatillerinde fiyat artışına tanık oldu. Kripto para analisti olan AltcoinSherpa, altcoin rallisinin başladığına inanıyor. Uniswap’ın Polygon ağında piyasaya sürülmesinden bu yana, altcoin ağının zincir üstü aktivitesinde bir artış var. Uniswap yatırımcılarının yüzde 99,3’ü Uniswap v3’ü Polygon’a getirme önerisini desteklemek için oy kullandı. Ek olarak, Uniswap’ın Polygon ağında lansmanını hızlandırmak için 20 milyon dolarlık bir fon teklif edildi. Bu, Uniswap fiyatı için yükseliş anlatısını körükledi. Balina birikimi devam ederken, analistler Uniswap ve Crypto.com’da fiyat artışı öngörüyor.

Bu altcoin, 2022’nin parlayan yıldızı olmaya aday!

Ethereum büyümeye devam ettikçe, fiyatıdaha pahalı hale gelecek. The Motley analistlerinden Katie Brockman’a göre, benzer büyüme potansiyeline sahip daha uygun fiyatlı bir yatırım arıyorsanız, dikkate almanız gereken başka bir kripto para birimi: Solana.  Solana, kripto para dünyasının büyüleyici çıkış yapan yıldızlarından biri. Projenin dezavantajları olsa da, SOL potansiyel olarak 2022’nin Ethereum’u olabilir. Solana şu anda 52 milyar doların üzerinde bir piyasa değeri ile en popüler beşinci kripto para birimi. Ethereum ise şu anda 452 milyar dolardan fazla bir piyasa değerine sahip. Solana, kripto para pazarındaki en büyük oyuncularla rekabet etmek için gerekli olan donanıma sahip bir proje.

Altcoin ayrıca, Ethereum ile birçok benzerliği paylaşıyor. Her iki ağ da, merkeziyetsiz finans uygulamaları ve NFT pazarları gibi projeleri barındırabilen akıllı sözleşme platformlarıdır. Ancak Solana’nın Ethereum’a göre büyük bir avantajı var: hız. Ethereum şu anda saniyede yaklaşık 15 işlem gerçekleştirebilirken, Solana’nın saniyede 65 bin işlem gerçekleştirebileceği bildiriliyor. Daha fazla kripto para haberi için, Kriptoarena.com adresini takip edebilirsiniz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!