Santiment Verileri Açıklandı: Bu 3 Altcoin Patlama Yapabilir!

Kripto para piyasası son günlerde oldukça durgun olsa da on-chain veri analiz platformu Santiment, bu 3 altcoin projesi için yeni veriler aktardı. Blockchain analitik platformu Santiment’e göre bu 3 altcoin projesi ve ilk 50 altcoin, yukarı yönlü bir ralli başlatabilir! İşte detaylar…

Santiment bu 2 altcoin için yükselişe işaret etti!

Kriptoarena.com olarak daha önce aktardığımız üzere Bitcoin’in 30 bin dolarlık seviyelerde durgun hareketler sergilemesi, birçok altcoin için de benzer hareketlerin sinyalcisi oldu. Son olarak Santiment’ten alınan verilere göre 3 altcoin projesi için büyük yükselişler bekleniyor. Analitik platformu, akıllı sözleşme özellikli blockchain Aptos’un (APT) yerel coin’inin, yazılım üreticisi Microsoft ile yapay zeka (AI) ve web3 projelerinde ortaklık kurduktan sonra “bir başka yüksek seviyeye” ulaşabileceğini söylüyor. Santiment’in aktardığı sözler şu şekilde:

Aptos, blockchain entegrasyonları için yapay zeka araçları oluşturmak üzere Microsoft ile ortaklığının duyurulmasının ardından ayrıştı. Kalabalık büyük bir FOMO (kaçırma korkusu) gösterdi ancak sakinleşti. Bununla birlikte, artan hacim ve geliştirici faaliyetleri bir başka yüksek seviyenin habercisi olabilir.

Anlık olarak Aptos (APT), 7,16 dolardan işlem görüyor. 

Santiment ayrıca Shiba Inu’nun (SHIB) diğer orta ve düşük sermayeli altcoinlere kıyasla nispeten daha iyi performans gösterdiğini ve yatırımcıların dikkatlerini giderek ikinci en büyük memecoin’e çevirdiğini söylüyor. Santiment’in Shiba Inu için yaptığı açıklama ise şu şekilde:

Fiyatlar bugün altcoinler için hafif bir artış gösteriyor, ancak çoğu orta ve küçük kapaklar haftalık zaman diliminde herhangi bir çekiş elde etmek için hala mücadele ediyor. Memecoin birkaç parlak noktadan biri olduğu için birçok yatırımcı odağını Shiba Inu’ya kaydırdı. SHIB, artan sosyal hacimle birlikte +%19 değer kazandı.

Shiba Inu, son 24 saatte %12’nin üzerinde bir artışla anlık olarak 0,0000118 dolardan işlem görüyor.

Santiment son olarak Ethereum için konuştu

Son olarak Ethereum’a (ETH) dönen Santiment, piyasa değerine göre ikinci en büyük kripto varlığının en büyük on adresinin şu anda arzın üçte birinden fazlasını elinde tuttuğunu söylüyor. Santiment’in aktardığı sözler şu şekilde:

Ethereum, ilk 10 adresinin genişlediğini ve mevcut toplam coin arzının giderek daha fazlasını biriktirdiğini görüyor. Beş yıl içinde, en büyük 10 adres ETH’nin %11,2’sine sahipken şimdi %34,6’sına sahip. Eklenen 27,86 milyon ETH 51,6 milyar dolar değerinde.

Ethereum anlık olarak 1.848 dolardan işlem görüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!