Santiment : Ripple ve 5 Altcoin Ralli İçin Hazırlanıyor!

Kripto analitik firması Santiment, kripto para piyasalarındaki genel düşüş trendine rağmen, aralarında Ripple (XRP)’ın da olduğu beş altcoin projesinin ralli yapabileceğini açıkladı. 

MVRS metriği, ralli yapacak altcoin projelerini gösteriyor

Haftalık Insights haber bülteninde Santiment, çoğu altcoin yatırımcısının yaşadığı zararlar nedeniyle keyifsiz olduğunu ancak, sabrı ve biraz nakit parası olanlar için piyasada fırsatların olduğunu yazdı. Kripto veri firması, dolaşımdaki kripto paralar için ortalama kâr/zararı ortaya koyan, piyasa değeri-gerçekleşen değer (MVRV) metriğinin, kripto para yatırımı yapmak yardımcı olduğunu bildirdi ve şunları iletti: 

Genellikle, Bitcoin ya da altcoin projelerinin 30 günlük MVRV’sine bakmayı severi. Çünkü bu, orta vadeli alım satımlar söz konusu olduğunda, haftalık dalgalanma, yatırımcıların muhtemelen nelerden yararlanabileceğini ortaya çıkarır… Kısa vadeli, orta vadeli, ve uzun vadeli yatırımcılar hep birlikte bunu deneyimliyor ve daha da net bir tablo çizebiliyorlar.

Santiment, MVRV metriğine bakarak yatırımcılara, ralli yapabilecek altı altcoin olduğunu açıkladı. Listede kendine yer bulan ilk kripto para, güçlü bir düşüşten sonra artık ralli için hazır olduğu belirtilen Ripple (XRP) oldu. Santment Ripple için şunları söyledi: 

Bu altcoin, Haziran ayının sonundan bu yana en olumsuz ortalama MVRV seviyesinde. En son Aralık ortasında pozitif bölgedeydi ve bu da onu, yatırımcılara biraz rahatlama ve kar sağlayacak kripto paralardan biri olmak için sağlam bir aday haline getirdi.

Bu altcoin’ler alım fırsatı sunuyor

Listedeki bir diğer altcoin projesi ise, Uniswap (UNI) oldu. Santiment UNI için şunları ifade etti: 

Uniswap’ın ortalama MVRV’si tüm zamanların negatif MVRV seviyelerinde. Genel kripto piyasalarındaki bir artış, UNI gibi çoğunlukla saygı duyulan bir altcoin için ralli başlatabilir.

Ralli hazırlığında olan bir diğer altcoin ise The Graph (GRT) da MVRV’nin en düşük seviyelerinde. GRT’’nin ortalama MVRV’si en son Kasım ayı sonlarında pozitifti. Listede kendine yer bulan kripto paralardan Compound (COMP) ise, Haziran sonundan bu yana en negatif ortalama MVRV seviyesinde. Yükseliş sinyali veren Loopring (LRC) için ise Santiment, hala bir miktar yukarı yönlü potansiyele sahip olduğunu söylüyor ve şunları ekliyor: 

Loopring, geçen haftaki altcoin projelerinin geri kalanına kıyasla zaten güzel bir sıçramanın ortasındaydı, ancak hala potansiyeli var, derin bir negatif ortalama MVRV noktasında.

Listenin sonuncusu, iki aydan uzun süredir pek olumlu fiyat hareketi görmeyen altcoin Aave’dir (AAVE). Analiz firması AAVE için şunları belirtti: 

AAVE, tüm zamanların neredeyse negatif seviyelerinde oturuyor, bu da satın almayı düşünmek için harika bir fırsat.

Daha fazla kripto para haberi için Kriptoarena.com web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!