Santiment Bu Altcoin Projesine Dikkat Çekti: Zincir Üstü Veriler Zirvede!

Son dönemde birçok altcoin, ön plana çıkarken, Chainlink (LINK)’te de ilginç gelişmeler yaşanıyor. LINK, güçlü balina birikimi ile yaklaşık 35 dolar seviyelerinde işlem görüyor

 

Chainlink zincür üstü verileri, yeni zirvelere ulaştı

Bitcoin yatay yönde hareket ederken, bazı altcoin projeleri de dikkatleri üzerlerine çekmeyi başardı. Zincir üstü veri sağlayıcısı Santiment, LINK’e dair şunları bildirdi:
Şu anda 1 milyon ile 10 milyon LINK arasında tutan 64 adres var. Sadece son 4 gün içinde, bu balina cüzdanları, toplam Chainlink arzının yüzde1,89’unu ekledi. Bunlar, şu anda toplam arzın yüzde18,01’ini oluşturuyorlar, yeni bir rekor kırıldı.

 

Diğer altcoin’lerin aksine, Chainlink (LINK) son zamanlarda boğa rallisine fazla tepki vermedi ve fiyat hareketi durgun kaldı. Ancak, altcoin geçen ay yüzde 20’den fazla kazançla iyi bir performans gösterdi. Chainlink ekosistemi, temel verilerde güç kazanmaya devam ediyor. DeFi ekosisteminde giderek daha fazla yatırımcı, ağlar arasında iletişim kurmak için Chainlink oracle’larını kullandıkça, Chainlink daha fazla pazar payı kazanıyor. Chainlink, toplam değerde (TVS) yeni bir dönüm noktasına ulaştı. LINK ekosistemi için önemli ölçütlerden biri, birden fazla Blockchain ağlarında güvence altına alınan toplam değer (TVS) olmuştur. Geçen hafta, Chainlink ekosistemleri tarafından güvence altına alınan toplam değer (TVS), şaşırtıcı bir şekilde 76,5 milyar doları aştı.

 

 Altcoin, büyük bir fiyat artışı görebilir

Chainlink, şu anda DeFi’deki en popüler  oracle ağı olarak ortaya çıktı. Ethereum, Avalanche ve Binance Smart Chain (BSC) genelinde yüzlerce merkeziyetsiz uygulama artık büyük ölçüde Chainlink Oracle ağlarına güveniyor. Ağ, “Doğru  piyasa verileri” sağlayarak, merkeziyetsiz borç verme piyasalarında zincir üstü finansal uygulamaları güçlendirirler. Gelişme hakkında konuşan Chainlink’in kurucu ortağı Sergey Nazarov şunları söyledi:
Toplam değerde 75 milyar doları aşmak, Chainlink ağını gezegendeki merkeziyetsiz platformun en çok değer toplamayan projelerinden biri haline getiriyor. Chainlink ağları, birden fazla zincirde en değerli akıllı sözleşmeleri güvence altına alıyor.

Akıllı sözleşmeleri tetikleyecek güvenilir fiyat verileri olmadan, DeFi uygulamaları oluşturmak imkansızdır ve Chainlink’in yeni pazar verilerini Blockchain’e getirme hızının, geliştiricilerin sahip olduğu oran olması tesadüf olduğunu düşünmüyoruz.  Chainlink’in yerel tokeni LINK, rallinin bir sonraki ayağı için güçlü bir altcoin olabilir. Daha fazla altcoin haberi için, Kriptoarena.com adresini takip edebilirsiniz.

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!