Santiment: 2 Metrik Ethereum İçin Yükselişe İşaret Ediyor!

Kripto para analitik firması Santiment’e göre, kripto piyasaları yatay yönde  hareket ederken, devasa balinalar, büyük miktarda Ethereum (ETH) alıyor.

 

Balina birikimi, uzun vadede yükselişe işaret ediyor

Santiment, Twitter’da, borsa dışı en büyük 10 Ethereum adresinin şu anda 24,78 milyon değerinde Ethereum’a (ETH) sahip olduğunu, bu da an itibariyle 96,33 milyar dolardan fazla bir değere sahip olduğunu belirtiyor. Kripto analitik firmasına göre, bu rakam, Haziran 2016’da 26,63 milyon ETH rekoru tutan en büyük on borsa dışı ETH adresi için tüm zamanların en yüksek seviyesine yakın. Santiment ayrıca, borsalardaki en büyük on Ethereum adresinin “büyük çıkışlardan bu yana en düşük seviye” olan kümülatif 3.82 milyon ETH’ye sahip olduğunu belirtiyor. Firma, bu iki ölçümün uzun vadede yükseliş göstergesi olabileceğini açıklıyor. Yapılan açıklamada, “Bu durum, Ethereum’un uzun vadeli değerine daha fazla uzun vadeli hodler ve trader güveni olduğu anlamına gelir, bu oran ne kadar yüksek olursa, o kadar iyi olur. Uzun vadede iyiye işaret, kısa vadede nötre işaret.” açıklamasını yaptı.
Borsalardan ayrılan tek kripto para birimi Ethereum değil. Borsalardaki toplam Bitcoin (BTC) arzı, son zamanlarda 31 ayın en düşük toplamına ulaştı ve Santiment, bu durumun  büyük bir BTC satış riskini sınırladığını söylüyor. Analitik firması ayrıca, Ethereum rakibi Solana’nın (SOL) “en üst düzey kripto projeleri arasında geliştirme faaliyetinde öncülük ettiğini” belirtiyor. irket, “Solana (SOL), üst düzey kripto projeleri arasında geliştirme faaliyetlerinde başı çekiyor ve geçen ay Polkadot (DOT) ve Cardano (ADA)’nın etkileyici günlük Github gönderim oranlarını da aştı.” ifadesini kullandı.

 

Bloomberg’den kritik Ethereum raporu

Bloomberg tarafından yayınlananen son rapor rapor 2022 için Ethereum konusunda da yükseliş bekliyor. Eskiden direnç seviyesi olan 4 bin dolarlık ETH fiyatının şimdi destek seviyesi olduğunu ve “2022 için kilit pivot görevi görebileceğini” iddia ediyor.

 

Ancak Bloomberg analistleri, yükselişine devam etmeden önce fiyatın 2022’nin ilk yarısında yüzde 60’lık bir düşüş görebileceğini bekliyor. Bloomberg, lider kripto para birimi Bitcoin içinde parlak bir 2022 ön görüyor. Daha fazla Bitcoin haberi için, Kriptoarena.com adresini takip edebilirsiniz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!