Ripple Yöneticisinden Çarpıcı Bitcoin ve Ethereum Açıklaması Geldi

\Ripple (XRP) kurucu ortağı Chris Larsen, kısa bir süre önce düşük enerji doğrulama yöntemini düşünmek için Bitcoin (BTC) hakkındaki kişisel yorumlarını paylaştı. Bir röportajında, Greenpeace ile 5 milyon dolarlık ‘İklimi Değil, Kodu Değiştir’ kampanyası başlattıklarını doğruladı. Ancak Ohio Cumhuriyetçi ABD Temsilcisi Warren Davidson, Larsen’in Bitcoin’i yasaklamaya çalıştığını düşünüyor.

Larsen 1,5 yılda 90 milyon dolar düzeyinde yatırım yaptı

Davidson bir Twitter yazışmasında Ripple Kurucu Ortağının BTC’nin Proof-of-Work’üne dünyanın en büyük kripto para birimini yasaklayacak şekilde saldırdığını iddia ediyor. Bu arada Larsen, savunduğu şeyin tam olarak bu olduğunu açıkladı. Ayrıca Bitcoin’i elinde tuttuğundan ve gelecekte başarılı olmasını istediğinden bahsetti. Larsen, Ethereum (ETH)’un büyük bir güncelleme gerçekleştirmek üzere olduğunu ve BTC’nin enerji kullanımında önemli bir ilerleme kaydedeceğini de sözlerine ekledi.

Büyük kurumlar ve Z Kuşağı (GenZ) iklim taahhütlerine odaklanıyor. Kodun düşük enerji doğrulama yöntemiyle güncellenmesinin BTC’yi uzun vadede kesinlikle güçlendireceğine inanıyor. Ripple Kurucu Ortağı, iklim değişikliğine karşı olası çözümler bulmak için 1,5 yılda yaklaşık 90 milyon dolar yatırım yaptığını bildirdi. Ancak düşük enerjili bir konsensüs mekanizmasına doğru ilerlemenin bunun için en uygun çözüm olacağına inanıyor.

Ripple (XRP)’ın kurucu ortağı: BTC ve ETH’nin başarılı olmasını istiyorum

Başka bir yorumda Chris Larsen, Bitcoin olarak bunu düzeltmek için kısa vadeli çözümlere ihtiyaçları olduğunu ve kripto para ekosistemi için çok önemli olmaya devam edeceğini iddia ediyor. Ayrıca, Ripple bu kampanyaya dahil olmadığı için bunların tek başına çabaları olduğunu da sözlerine ekliyor.

Bitcoin destekçileri birçoğunuzun buna inanmayacağını biliyorum ama burada size karşı çalışmıyorum.

Bloomberg ile yaptığı röportajda Ripple’ın Kurucu Ortağı, önümüzdeki beş yıl içinde BTC’nin Japonya’nın kullandığı kadar güç tüketeceğini belirtiyor. 5 milyon dolarlık kampanya, Bitcoin topluluğunun daha az güç tüketen alternatifleri seçmesini kolaylaştırabilir. Larsen, Bitcoin ve Ethereum’un başarılı olduğunu görmek istediğini belirtiyor. Öte yandan, dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum, büyük bir yazılım güncellemesine doğru gidiyor. Rapora göre, ETH’nin Proof of Stake’e geçmesi, enerji tüketimini yüzde 99 oranında azaltabilir. Kripto para piyasası ile ilgili daha fazla güncel haber için lütfen Kriptoarena.com adresini ziyaret ediniz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!