Ripple (XRP)’dan Önemli Duyuru Geldi! Analistten Çarpıcı XRP Fiyat Tahmini!

SEC ve Ripple (XRP) davasındaki olumlu gelişmelerin yanı sıra, XRP ekosisteminde kullanım durumlarına ve fiyata ivme kazandıracak güncellemeler de gerçekleşiyor. Şirket, Aralık 2021’den itibaren Ethereum Blockchain’inde XRP (wXRP) desteğini duyurdu.

wXRP, DeFi ekosisteminde XRP tarafından 1:1 oranında desteklenecek

SEC ve Ripple davası devam ederken, Ripple ekosisteminde önemli gelişmeler kaydetti. Blockchain ağındaki kripto para biriminin değerine 1:1 oranında eşit olan ve farklı blockchain ağında çalışabilen dijital varlığa Wrapped Token (Sarılı Token) ismi verilir. Şirket,  wXRP’nin Aralık ayında Ethereum ekossiteminde yer alacağını açıkladı. wXRP tokeni, DeFi ekosisteminde XRP tarafından 1:1 oranında desteklenecek. Ripple CTO’su David Schwartz, haberi Twitter’dan paylaştı.

 

Wrapped XRP,  Ripple (XRP)’ı dijital varlıklar için banka düzeyinde saklama lisansı ve sigortası olan Hex Trust tarafından tutulacak. XRP ve wXRP arasındaki kritik fark, altcoin’in wXRP versiyonunun akıllı sözleşmelerde kullanılabilmesi. Piyasa katılımcıları daha fazla sermaye ayırdıkça, wXRP (XRP’ye bağlı), DeFi ekosistemindeki kullanımı ve talebi artırır. Topluluk üyeleri, Ethereum ağındaki yüksek işlem ücretleri nedeniyle wXRP’nin ETH ekossitemine gelişini eleştirdiler. Bununla birlikte, Ripple (XRP)’ın çoklu zincire eklenmesinin XRP’nin kullanımını artırması bekleniyor.

 

Analist: Ripple -SEC davası yakında sona erecek! XRP, 3 dolara ulaşacak!

Bir kripto para analsiti olan WKahneman, wXRP’nin DeFi’ye gelişi sayesinde, XRP’de uzun vadeli olumlu gelişmeler bekliyor. Bu gelişme sonrası, XRP fiyatı yüzde11 kazanç sağladı ve yukarı doğru bir tırmanışa başladı. Kripto para analisti ve YouTuber olan Ben Armstrong, SEC ve Ripple davasının yakında sona ereceğine inanıyor.

 

Bir kripto para analisti olan kingthies, XRP için 3 dolarlık bir hedef belirledi. Analist, altcoin’in yakında en iyi borsalarda yeniden listelenmesini bekliyor. SEC ve Ripple davası aitcoin için tam bir kabus oldu. Birçok borsadan de-list edilen altcoin, ATH’sine ulaşmayı başaramadı. Ancak güçlü topluluğu ve SEC davasındaki olumlu gelişmeler nedeniyle uzmanalr XRP konusunda iyimserliğini koruyor. XRP hakkında güncel haberler için Kriptoarena.com adresini takip edebilirsiniz.

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!