Ripple (XRP) İçin Kritik Seviye Açıklandı: Düşüş Devam Edecek mi?

Ripple (XRP) fiyatı, bugün düşüş eğiliminde. XRP, 0,85 dolar  seviyesindeki direnç noktasını geçemedi. Sonuç olarak, altcoin muhtemelen bugün daha düşük seviyeleri test edebilir. XRP, an itibariyle 0.83 dolardan işlem görüyor.

Teknik veriler, düşüşe işaret ediyor: 0.81 dolar seviyesi kaybedilirse, fiyat daha da düşebilir

4 saatlik grafikte görebileceğimiz gibi, Ripple yaklaşık 18 gündür 0,85 ile 0,74 dolar arasında sıkışmış durumda. Bu dönemde XRP fiyatı bu seviyelerin ne önemli ölçüde üstüne çıktı ne de altına düştü. Hacimler azaldı, bu nedenle şu anda fiyat yukarı veya aşağı hareket etmiyor. XRP bugün 0,84 dolar seviyesindeki (okla işaretli) direncin üzerine çıkmak için başka bir girişim yaptı, ancak reddedildi ve önemli bir destek bulamadan önce tekrar bu düşük seviyelere düşebilir. En yakın direnç 0,843 dolar seviyesinde (yüzde 50 Fibonacci düzeltmesi) ve gün içinde en yüksek hacimleri gördüğümüz nokta. Bu seviyenin altındaki destek 0,81 dolar olarak görülüyor. XRP, bu seviyenin altına düşerse daha da  keskin bir düşüşe neden olabilir.
Öte yandan, XRP, şu anda her iki yönde de ilgi eksikliği nedeniyle bugün veya yarın önemli bir yükseliş trendi başlamaması durumunda bir süre için 0,81dolarlık destek ve 0,843 dolarlık direnç arasında konsolide olabilir. Bitcoin bugün dar bir aralıkta işlem görürken, diğer kripto paraların çoğu sabit veya azalan bir hacme sahip. Bu, durum da Ripple fiyatı için olumsuz bir etki yaratıyor. 4 saatlik grafikte, bu sabah Ripple fiyatı için başka bir ret gözlemleyebiliriz.

Ripple (XRP), düzeltme aşamasından çıkamadı

Ripple fiyatı bu hafta düşüş eğiliminde hareket ediyor. Aralık ayının başlarında kayda değer bir yükselişin ardından, 23 Aralık’ta 1.23 dolrdan fiyat ivme kaybetmeye başladı. Boğalar ilerlemeyi sürdüremedi ve ertesi gün 0,90 dolara hızlı bir düşüşle sonuçlandı. Daha sonra  konsolidasyon aşamasına girdi ve 0,95 dolarlık daha yüksek fiyatlarla küçük bir girişimde bulunuldu ve burada ilerleme reddedildi.

Ripple fiyatı takip eden günlerde daha da düştü. Dün 0,85 dolar seviyesinde destek buldu. Ancak, fiyat yine ivme kazanamadı. XRP/USD daha fazla yükselemediğinden, önümüzdeki birkaç gün içinde başka bir düşüş bekliyoruz. 0,85 dolar direncini tekrar test etmek için hızlı bir yükselişin ardından başka bir artış beklediğimizden, Ripple fiyatı bugün düşüş gösteriyor. Ardından, XRP’nin 0,81 dolar desteğine doğru ilerlemesi muhtemel. Daha fazla analiz haber için, Kriptoarena.com adresini takip edebilirsiniz.
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!