Ripple (XRP) Fiyat Analizi: XRP Hafta Sonunda Ne Yönde Hareket Edecek?

Ripple (XRP), son birkaç seansta çoğunlukla aralıklı işlemlerden sonra 0,80 seviyesinin altına düşerek hafta sonu işleminde zayıflık belirtileri göstermeye devam ediyor. An itibariyle, XRP 0,79 dolar civarında işlem görüyor.

Ripple fiyatı daha fazla düşebilir

Ripple, son 24 saat içinde değerinin yüzde 5’inden fazlasını kaybetti ve genel olarak kripto para pazarındaki satış, XRP’deki düşüş ivmesine de hızlandırıyor. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) de büyük kayıplar yaşadı ve şu anda 35 bin dolar civarında işlem görüyor. Sonuç olarak, genel piyasadaki karamsar  bir hava hakim.

Ripple, balinalar arasında belirgin bir satış havası nedeniyle aşağı yönlü baskıyla karşı karşıya kalabilir. Whale Alert’ten gelen son veriler, bilinmeyen bir balinanın bir cüzdandan bir kripto para borsasına 39 milyon doların üzerinde değere sahip 50 milyon XRP tokenını taşıdığını ortaya koyuyor ve bu da satış baskısını artırabilecek olası bir yaklaşan satışa işaret ediyor. Bu arada, birkaç hukuk uzmanına göre, SEC davasında ard arda zafer kazanan Ripple için bir miktar rahatlama olabilir. Sonuca varmak için hala çok erken olsa da, destekçiler son gelişmelerin davanın Ripple lehine olduğuna işaret ettiğini ve SEC’in XRP’nin bir menkul kıymet olduğu iddiasının daha az destek aldığını gösteriyor.

İzlenecek temel seviyeler

Hareketli ortalamalar ve MACD göstergesi, momentumda XRP/USD H4 fiyat grafiğinde düşüş eğilimi gösteriyor. Bununla birlikte, momentum göstergesinin yanıp sönen satın almasıyla birlikte bir umut şeridi var gibi görünüyor.

 

Fiyat, pivot noktasının altında 0,88 dolar olmasına rağmen, 0,78 dolarlık acil desteğin üzerinde kalmayı başarıyor. Bu seviyenin altında bir kırılma, daha fazla düşüşü tetikleyebilir, muhtemelen bir sonraki destek seviyesi 0,68 dolar civarındayken 0,70 dolar seviyesinin altına kadar inebilir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Comments (1)
Add Comment