Ren de Mainnet lansmanından sonra % 40 lık artış

Ren birkaç hafta içinde Mainnet ve ardından dAppı başlattı.

Protokolün doğal kripto para birimi RENin aynı dönemde % 40tan fazla değer kazanması ilginç bulundu. 

Ren RenVM Mainneti Piyasaya Sürüyor

Blockchain tabanlı şirket Mayıs ayı sonunda RenVM Mainnetin piyasaya sürüldüğünü açıkladı ve bunun merkezi olmayan finans sahnesine “birlikte çalışabilirlik getirdiğinden” “DeFi için zincirler arası bir çağın başlangıcı” olduğunu iddia etti.

RenVM Ethereum ağındaki dijital varlıkları 1:1i ERC-20 tokenleri olarak basan ve yakan sMPC tabanlı merkezi olmayan bir saklama görevlisi olarak çalışıyor.

“Artık herkes favori DeFi uygulamanızda gerçek Bitcoin (BTC) Bitcoin Cash (BCH) ve Zcash (ZEC) kullanabilecek. Bu varlıkları diğer ERC-20lerde olduğu gibi takas etmenize ödünç vermenize ve kullanmanıza olanak tanıyacak.”

Başlangıçta Mainnet birkaç DeFi platformu ile çalışacak ancak gelecekte çok daha fazlasını dahil etmeyi planlıyor.

Lansman sonrası CEOsu Tiyang Zhang “RenVMin resmi sürümünde DeFi ile birlikte çalışabilirlikte yeni bir çağa ve sizler olmadan yapamayacağımız yıllar boyunca tüm topluluğumuza yatırımcılarımıza ve destekçilere çok teşekkür ediyoruz” dedi. 

Daha dün Ren “ortalama kullanıcıların wbtcyi gerçek BTC ile edinmeleri” için başka bir yol sağlayan temel bir dApp yayınladı. Açıklamada bunu üç Defı projesinin işbirlikçi bir çabası; RenVM Curve Finance ve Wbtc” olarak tanımlıyor ve bu da tüm Defı için daha fazla fayda sağlıyor.

REN Fiyat Reaksiyonları

Şirketin yerel kripto para birimi RENin arkasında yaşanan bu son gelişmeler fiyatını etkiledi. Mainnetin serbest bırakılmasından sonra REN oldukça şiddetli bir şekilde dalgalandı ve 0.085 dolara düşmeden önce yaklaşık 011 dolara ulaştı. Şimdi fiyat 0.12 dolar seviyesinde bulunuyor bu durum da % 40lık bir artışı temsil ediyor.

Makro ölçeğin incelenmesi RENin kazanımlarını daha da büyük hale getiriyor. Mart ayı ortasında gerçekleşen büyük satışlar sırasında varlık fiyatı yıllık bazda 0026 dolar seviyesinde bulundu. Mevcut konumu ile bu önümüzdeki üç ayda % 360lık bir artışı temsil ediyor.

Comments (0)
Add Comment