Projeler Konuşacak: 3 Altcoin Şubat’a Damgasını Vuracak!

Önde gelen ekonomi platformlarından Nairametrics’e göre, hem projeleri hem de güncellemeri nedeniyle Şubat ayında 3 altcoin önemli kazançlar elde edebilir.

FLOKI ve SAND, yeni projeler ve ortaklıklar duyurdu

Floki Inu, sık sık yeni projeleri ile gündemden düşmüyor. Dogecoin ve Shiba Inu gibi meme altcoin projeleri 2021’e damgasını vurarak, ilk 15 kripto para arasında yer almayı başardı. FLOKI, meme coin imajının ötesine geçmek istediği  için kendisini ciddiye alınması gereken bir güç olarak konumlandırıyor. Platform şu anda ‘VALHALLA’ adlı NFT tabanlı oyun geliştiriyor. Şirket, ayrıca  ‘Floki Inuversity’ adlı bir eğitim platformu ve ‘FlokiPlaces’ adlı NFT pazarını açıkladı. Bu projeler,  gerçek fayda sağlıyor ve altcoin fiyatı için önemli gelişmeler. Bu nedenle Floki Inu, Şubat ayında radarızda olması gereken bir proje.
Listedeki ikinci altcoin ise Sandbox (SAND). Platform, metaverse projesini başlattığından beri, önemli ortaklıklar imzalıyor. Sandbox, Amerikalı rapçi Snoop Dogg ve büyük bir plak şirketi olan Warner Music ile ortaklıklarını duyurdu. Bunun yanı sıra, şirket metaverse içinde bir müzikal tema parkı ve konser salonu oluşturmak için Warner Music Group (WMG) ile ortaklık kurdular. Firma ayrıca kısa süre önce, yeni başlayanlara 50 milyon dolar yatırım yaparak açık metaverse’nin gelişimini hızlandıracak Metaverse Hızlandırıcı Programını başlattı. Token aynı zamanda en büyük kripto varlık yönetimi firmalarından biri olan Greyscale tarafından yatırım yapılması düşünülen tokenler listeeisnde yer alıyor.

Güncellemeler, altcoin ADA fiyatına ivme kazandırabilir

Listedeki sıradaki altcoin, Cardano (ADA). Şu anda, tüm Blockchain’ler arasında Cardano, an itibariyle ortalama günlük 5.67 milyar dolarlık hacimle toplam işlem hacminde 3. sırada yer alıyor. 17 Ocak’ta platform, işlem hacminde Ethereum‘u geçerek 2. sırayı aldı. Bu, Ocak ayında başlatılan SundaeSwap’ın ilk Merkeziyetsiz Uygulaması olarak Cardano ekosisteminin zincirleme faaliyetindeki artış nedeniyle anlaşılabilir.

 ADA , Temmuz 2021’den bu yana görülmeyen fiyat hareketi nedeniyle şu anda 35,6 milyar dolarlık piyasa değeriyle 6. sırada. Artan zincir üstü faaliyeti ve DApp’inin piyasaya sürülmesi konusunda daha fazla yatırımcının heyecan duyması nedeniyle, altcoin fiyatı Şubat’ta ivme kazanabilir. 
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!