Popüler Analiste Göre, BTC, Satış Baskısı Arttıkça 17 Bin Dolara Düşebilir

Son birkaç saat içinde yoğun bir türbülans gören Bitcoin 19 bin dolar seviyesinde karşılaştığı satış baskısı sonucu düşüş gördü ve 2017deki zirvesini geçmek için mücadele ediyor. 

Bitcoin son birkaç gündür kalıcı bir konsolidasyon sürecine girdi. Ayılar varlığın fiyatını 19.500 dolar seviyesinden düşürmeye çalışırken boğalar 18 bin dolarlık alanı savunuyor.

Varlığın bir sonraki adımda göstereceği performans bu anahtar seviyeye vereceği tepkiye göre değişkenlik gösterecek.

Kripto para biriminin bu alanda bir gecede karşılaştığı ret bir yatırımcının varlığın 17 bin dolara gerileyeceğini düşünmesine neden oldu.

BTC 19 bin doların üzerinde kalmaya çalışıyor

Bitcoin yazım sırasında 18.980 dolar seviyesinde yüzde 2nin biraz üzerinde işlem görüyor. 

Önde gelen kripto para birimi 19 bin dolarlık anahtar seviyeyi destek olarak geri almak için mücadele ediyor ancak mevcut durumda yoğun bir satış baskısı görünüyor.

Söz konusu seviyenin üzerinde kırılması durumunda ilerleyen gün ve haftalarda ciddibir artışın beraberinde geleceği öngörülüyor.

Analiste göre BTC son reddedilmenin ardından 17 bin doları görebilir

Bir yatırımcı 19.500 dolar seviyesindeki ret sonrası 17 bin dolar seviyesine doğru bir gerilemenin yakın olduğundan söz etti.

Analist söz konusu düşüncesini bir grafik ile destekleyerek aşağı yönlü hareketin boğaların aleyhine olacağını ve Bitcoini daha da güçlü bir hareketi tetikleyebilecek bir destek bölgesine getireceğini belirtti.


Bitcoinin 19.000 bin dolar seviyesinde başarılı bir şekilde yer alması durumunda başka bir yükselişin yakın olduğunu söylemek gerekiyor. 

Comments (0)
Add Comment