Popüler Analist: Polkadot Ve 4 Altcoin Tarihi Rekor Seviyeye Ulaşacak!

Kripto para analisti Jason Pizzino, yakından takip ettiği birkaç altcoin projesinin yeni zirvelere yükselme potansiyeline sahip olduğunu düşünüyor.

 

Analistten Polkadot ve Cardano fiyat tahmini

YouTube kanalı Crypto Tips ile yaptığı röportajda Pizzino, akıllı sözleşme platformu Polkadot’un yerel tokeni olan DOT konusunda iyimser olduğunu söyledi. CoinGecko’ya göre DOT, yazı yazarken 41.44 dolardan işlem görüyor ve Mayıs ayında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 49.35 dolara ulaştı. Pizzino, DOT’un 53 dolara yükseleceğini tahmin ediyor.

 Analistin listesinde bir sonraki sırada, akıllı sözleşme platformu Cardano’nun yerel tokeni olan ADA var. Analist, ADA’nin  eninde sonunda tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşacağını, ancak şu anda hala devam eden düşüş trendinin bitmesi ve ardından kırılması gerektiğine inanıyor. Altcoin, geçen hafta yüzde 11’den fazla değer kaybetti ve an itibariyle 1,94 dolardan işlem görüyor.

 Radarda olması gereken altcoin projeleri: Polygon, The Graph ve AAVE

Analist ayrıca, Ethereum (ETH) ölçeklendirme çözümü Polygon’un yerel tokeni olan MATIC’de de yükseliş öngörüyor. MATIC, geçen hafta yüzde 24’ten fazla artış kaydetti ve an itibariyle 1.90 dolardan işlem görüyor. Pizzino, MATIC’in tüm zamanların en yüksek seviyesine doğru ilerliyor olabileceğini söyledi. Altcoin, Mayıs ayında 2,62 dolara ulaşarak, yeni ATH’sine imza atmıştı. Analistin listesinde bir sonraki sırada, endeksleme protokolü The Graph’ın yerek tokeni olan GRT yer alıyor. Pizzino, GRT’nin sürekli olarak daha yüksek düşük seviyelerle “nihayet ivme kazanmaya başladığını” söyledi.Altcoin, geçen hafta yüzde 6,6 artış kaydetti ve an itibariyle  0,93 dolardan işlem görüyor. Pizzino’ya göre, “daha güvenli bir giriş” arayan yatırımcılar, kripto varlığının 1,10 doların üzerine çıkıp çıkmadığını takip etmeli.

 

Analist ayrıca borç verme ve ödünç alma protokolü Aave konsunda da iyimser. Pizzino, protokolün yerel varlığı AAVE’yi henüz güçlü bir altcoin olarak görmüyor, ancak varlığın rallinin ilk aşamalarında olabileceğini söylüyor. AAVE, son yedi gün içinde yüzde 2.8 artış kaydetti ve an itibariyle  325.82 dolardan işlem görüyor. Pizzino, yatırımcıların kripto varlığının 360 dolar aralığının üzerine çıkıp çıkmadığını görmek için izlemesi gerektiğini söylüyor. Kriptoarena.com oalrak daha önce bildirdiğimiz gibi, Bitcoin rallisi altsezon için kritik öneme sahip.

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!