Popüler Analist: Metaverse Altcoin Tarihi Rekor Seviyelere Ulaşacak

Decentraland (MANA) fiyatı iki gün önce tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Ancak, metaverse tabanlı altcoin, ekosistemdeki dijital arsa Tokens.com’a satıldıktan sonra düştü ve toparlanamadı. Analistler, Decentraland’ın fiyat hareketi için iyimser bir tablo çiziyor ve trendin tersine dönmesini bekliyor. MANA, an itibariyle 4.62 dolardan işlem görüyor.

Analist altcoin fiyatının 8.80 dolara yükseleceğini öngörüyor

Decentraland fiyatı, heyecan yaratan bir ralli sonunda 5.85 dolarla tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Ancak, altcoin iki gün içinde tüm zamanların en yüksek seviyesinden yaklaşık yüzde 25 düştü. Dijital arazilere odaklanan bir emlak şirketi olan Metaverse Group, Decentraland’da bulunan sanal gayrimenkul için 2,43 milyon dolar harcadı. Firma, dijital gayrimenkul için istenen fiyatın iki katını ödedi. Yatırımcıların ilgisindeki zirveye rağmen, Decentraland fiyatı düşüşten kurtulamadı. Son iki hafta içinde yüzde 40 kazanç elde ettikten sonra, MANA  toparlanmak için mücadele ediyor.

 

Blockchain oyun ve metaverse ekosisteminde rakip olan Axie Infinity, dijital gayrimenkul satışından sonra fiyatta büyük bir artışa tanık oldu. Uzmanlar, Decentraland’da benzer bir olay dönüşü bekliyordu; ancak altcoin MANA, tüm zamanların en yüksek seviyesinden yaklaşık yüzde 25 düşük seviyelerde
Balina hareketleri, yatırımcılardan gelen ilgideki artışın göstergesi olarak yorumlanabilir. Gizemli bir MANA balinası kısa süre önce 40.3 milyon dolar değerinde 9 milyon tokeni bilinmeyen bir cüzdan adresine taşıdı. Bu, projeye olan ilginin göstergesidir. Kripto para analisti Ian Culley, Decentraland fiyat altcoin için fiyat trendini değerlendirdi ve bir sonraki adım için 8,8 dolarlık bir hedef belirledi. Popüler analist ve YouTuber Michaël van de Poppe, MANA fiyatının 3,20 dolara düşebileceğini ve uzun vadeli işlemler için fırsatlar sunabileceğini tahmin etti. Analist, Decentraland fiyatının toparlanmasını bekliyor.

 

Grayscale: metaverse trilyon dolarlık bir endüstri haline gelecek

Kriptoarena.com olarak daha önce bildirdiğimizi gibi, uzmanlara göre metaverse, bu boğa sezonunda NFT çılgınlığını geride bırakacağa benziyor, çünkü daha fazla ana akım proje yakın gelecekte sanal gerçeklik dünyasına girmeyi hedefliyor. Metaverse altcoin projeleri şimdiden zirveye oynuyor. Grayscale tarafından yayınlanan bir araştırma raporu, Metaverse kullanıcılarının sayısının bir buçuk yılda 10 kat arttığını tahmin ediyor. Grayscale raporu ayrıca, Metaverse sektörünün mevcut oranda gelişmeye devam etmesi halinde, gelecek yıla kadar trilyon dolarlık bir endüstri haline gelebileceği öngörüyor.
 

2021’in son çeyreğinde yeni zirvelere ulaşan artan sayıda Metaverse cüzdanı bulunuoyr. Rapor, Metaverse’in erken aşamada olmasına rağmen eğlence ve emlak endüstrisinde büyük bir oyuncu haline geldiğinin altını çiziyor. Metaverse, Altcoin piyasasında da büyük yankı uyandırıyor. Metaverse, Facebook’un Web 2.0 için yaptığına oldukça benzer şekilde Web 3.0 için kritik bir rol oynayacak. Rapor, şu ifadelere yer verdi:

Web 2.0 mobil internet, interneti nasıl, nerede, ne zaman ve neden kullandığımızı değiştirdi. Buna karşılık, bu, iş modellerimizi, kültürümüzü ve politikamızı değiştiren kullandığımız ürünleri, hizmetleri ve şirketleri de değiştirdi. Web 3.0 Metaverse de aynı şeyi yapma potansiyeline sahip

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!