Popüler Analist: 4 Altcoin Rekor Seviyelere Ulaşacak

Popüler bir kripto stratejisti ve trader, üç Ethereum (ETH) rakibi ve bir düşük değerli altcoin projesi için güçlü rallilerin olacağını tahmin ediyor. Ayrıntıları Kriptoarena.com olarak bu yazımızda sizin için derledik.

Ünlü stratejist, bir ETH rakibinin ‘süper boğa’ göründüğünü söylüyor

Altcoin Sherpa takma adlı kripto para analisti, 171.400 Twitter takipçisine Ethereum rakibi ve akıllı sözleşme platformu Near (NEAR)’da “süper yükseliş ” olduğunu söylüyor. Kripto strateji uzmanına göre, NEAR ilk hedefini 16 dolardan vurdu, ancak NEAR’ın muhtemelen 20 dolara ulaşacağına inandığı için yatırımlarını koruyor. Konuya ilişkin olarak usta analist şöyle belirtiyor:

NEAR: Haftalardır planım olmasına rağmen 16 dolardan düşük bir fiyata satmamaya karar verdim.

Sıradaki, Sherpa’nın önümüzdeki haftalarda yükseleceğini tahmin ettiği yüksek performanslı Blockchain Solana (SOL). SOL ile ilgili olarak analist şu ifadeleri kullanıyor:

SOL: Hala güçlü bir pozisyonunu koruyor. Bu koşusu bitmeden 150-200 dolara gittiğini hissediyorum. Önümüzdeki birkaç hafta bunun için yükselişe geçmeli.

Solana şu anda 135 dolardan işlem görüyor. SOL CoinMarketCap verilerine göre, 44.698.736.782 dolar piyasa değeri ile 6. sırada yer alıyor.

Analiste göre altcoin AVAX için önümüzdeki haftalarda yeni bir ralli beklenebilir

Trader’ın izleme listesindeki bir diğer kripto para ise diğer Ethereum rakibi Avalanche (AVAX). Altcoin Sherpa’ya göre, Solana’nın ayak izlerini takip ederken önümüzdeki haftalarda AVAX rallisini görebilir. Konu hakkında Sherpa şu açıklamada bulunuyor:

AVAX: SOL gerçekten iyi gidiyorken, AVAX’ın ne yaptığını düşünüyorsunuz? Bence, bunun 115 dolara gittiğini görüyoruz.

Şu anda, Avalanche 100 dolar seviyesinden işlem görüyor. AVAX CoinMarketCap verilerine göre 26.097.470.069 dolar piyasa değeri ile 10. sırada yer alıyor.

Trader’ın listesindeki son kripto para, zincirler arası bir merkeziyetsiz finans (DeFi) platformu olan Alpha Finance Labs’in yönetişim, yardımcı programı ve çalışma token’ı Alpha (ALPHA)’dır. Altcoin Sherpa, ALPHA’nın hacmindeki son artışın, Alpha’nın bir patlama için hazır olduğunu gösterdiğini söylüyor. Sherpa yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri paylaşıyor:

ALPHA : Bu parayı hatırladın mı? Belki DeFi 1.0 burada sert yükselebilir. Şimdi inanılmaz miktarda hacim geliyor. Koşu bitmeden (ve muhtemelen daha yüksekten) önce en düşük 0,80 doları hedefliyor.

ALPHA şu anda 0,57 dolar değerinde.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!