Popüler Analist 2022’ye Damgasını Vuracak 5 Altcoin Projesini Açıladı

Popüler bir kripto analisti, kripto pazarları yeni bir yıla girerken en iyi altcoin seçimlerini açıklıyor. Altcoin Daily ile gerçekleştirilen yeni bir röportajda, Into the Cryptoverse kurucusu Benjamin Cowen, kanalın 1,8 milyon abonesine katman-1 Blockchain projelerinin birincil ilgi odağı olduğunu söylüyor. Kriptoarena.com olarak konuyu sizin için derledik..

Altcoin Ethereum (ETH)

İlk olarak Benjamin Cowen, lider akıllı sözleşme platformu Ethereum (ETH) hakkında şöyle söylüyor:

Açıkçası Ethereum olduğu belli, ama bu bir çeşit ‘altcoin endeksi’. Makro ölçeğindeki ETH değerlerine bakın. Altcoin projelerinizin Ethereum’dan daha iyi performans göstermesini veya en azından ona karşı dalgalanmasını istiyorsunuz. Makro ölçekte ETH değerlerine bakın.MATIC bence iyi bir proje, katman-2 ölçeklemenin önemli olduğunu düşünüyorum. Ama aynı zamanda Cardano, Polkadot, Avalanche.

Altcoin Polygon (MATIC)

Çok zincirli ölçeklendirme çözümü Polygon (MATIC), 2021’de destansı bir koşuya çıktı ve geçen Cumartesi günü 0,03 dolardan tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 2,88 dolara yükseldi. MATIC o zamandan beri düzeltildi ve şu anda 2,49 dolardan işlem görüyor.

Altcoin Cardano (ADA)

Ayrıca Cowen’in listesinde üst sıralarda yer alan, yerel token ADA piyasa değerine göre 6. sırada yer alan, ölçeklenebilir merkezi olmayan Blockchain platformu Cardano. Altcoin, 0,18 dolardan 2,91 dolara yükselen bir fiyat hareketi hız treni gördü. Şu anda, ADA 1,33 dolar değerinde.

Altcoin Polkadot (DOT)

Zincirler arası birlikte çalışabilirlik protokolü altcoin Polkadot (DOT), Ocak ayının en düşük seviyesi 10 doların altındayken, Mayıs’ta 47 doların ve Kasım’da 54 doların üzerine çıktı, ancak o zamandan beri yoğun bir şekilde düzeltildi ve DOT şimdi 26,56 dolardan işlem görüyor.

Avalanche (AVAX)

Cowen’in favoriler listesinde sonuncu ise katman 1 akıllı sözleşme platformu Avalanche (AVAX). Altcoin AVAX token’ı 2021’de yaklaşık 3,50 dolardan işlem görmeye başladı ancak bir dizi destansı ralliye gitti ve sonunda Kasım ayının sonunda tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 144,96 dolara ulaştı. 11. sıradaki kripto varlığı 101,04 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Solana(SOL)

Ünlü grafik gurusu, yıla 2 doların altında başlayan ve Kasım ayında yaklaşık 260 dolara yükselen akıllı sözleşme platformu Solana (SOL)’yı beğeniyor. Altcoin, yazım sırasında 170,84 dolar seviyesinden işlem görüyor. Sol ile ilgili olarak Cowen şöyle ekliyor:

Solana, bence makul, istediğimden biraz daha merkezi. Ancak bu, bazı insanlar için mutlaka kötü bir şey olduğu anlamına gelmez, çünkü bazı insanlar bunu tercih ediyor.

Chainlink (LINK)

Cowen, altcoin LINK’in ETH ile ilgili hayal kırıklığı yaratan sayılarına rağmen Oracle ağı Chainlink (LINK) ile ilgilenmeye devam ettiğini şöyle belirtiyor:

Chainlink ilginç çünkü ayı piyasasında gerçekten iyi iş çıkardı. Tutuyorum ancak bu piyasa döngüsünde beklentilerimi karşılamadı.

2022’de iyi bir şeyler yapmak için onu arıyorum çünkü açıkçası, son 18 ayda Ethereum’a karşı %90 düştü.

Chainlink, yıla 12 doların altında başladı ve son aylarda tekrar yükselişe geçmeden önce 20,10 dolara ve nihayetinde 13,88 dolara düşmeden önce mayıs ayında 52,70 dolarla tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

LINK geçtiğimiz ay sert bir düşüş yaşadı ve 26,81 dolara ulaştı ve ardından 17,61 dolara düştü ve ardından kısa süreliğine tekrar 24 doların üzerine çıktı. Chainlink, yazım sırasında 19,62 dolardan işlem görüyor.

Buna karşılık, altcoin  Ethereum bir kırılma yılı gördü ve 730 dolardan şu anki değeri olan 3.647 dolara yüzde 400’ün üzerinde yükseldi.

Terra (LUNA)

İkinciler listesinin sonuncusu, yerel tokeni LUNA’nın merkezi olmayan bir stablecoin paketini desteklediği Ethereum rakibi Terra (LUNA). LUNA, yıla 0,64 dolardan başladı ve büyük kazanımlara tanık oldu. Şu anda 83,41 dolardan işlem görüyor. Cowen sözlerini şöyle tamamlıyor:

Takip ettiğim başlıca projeler Cardano, Polkadot, Avalanche, MATIC, LUNA, Solana.
Sadece ilk 10 veya 20’ye bakarsanız yanlış gitmek gerçekten zor. Katman 1’leri, birkaç katman-2’yi, ilham olarak alın. Bence bu harika bir kripto portföyü.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!