Popüler Analist 2 Altcoin İçin Ciddi Yükseliş Bekliyor!

Yakından izlenen bir kripto para stratejisti, Cosmos (ATOM) ve The Graph (GRT) için ralli öngörürken, Ethereum (ETH) rakibi bir altcoin için potansiyel dip noktasını açıklıyor.

 

Analist:  Cosmos (ATOM) ve The Graph (GRT) ivme kazanacak

Piyasada  Altcoin Sherpa olarak bilinen analist, 174,500 Twitter takipçisine geliştirici odaklı Blockchain Near Protocol’ün (NEAR) yerel bir dip seviyesi oluşturmaya yakın olduğunu söylüyor. Analist, “Sanırım NEAR 10 dolar seviyesinde kısa vadeli bir dip bulur. Mevcut bir talep alanı ve bu aynı zamanda hacim profilinde bir kontrol noktası bulunuyor” ifadelerini kullandı. NEAR, bu yılın başlarında ulaştığı tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20.44 dolardan neredeyse  yüzde 50 düşüşle 10.47 dolardan işlem görüyor. Trader’ın listesindeki bir diğer altcoin, geliştiricilere birlikte çalışabilir Blockchain oluşturmak için araçlar sunan merkeziyetsiz bir ağ olan Cosmos’un (ATOM). Altcoin Sherpa, ATOM’un “harika” göründüğünü söylüyor ve altcoin’in önemli bir destek alanına yaklaşırken bir rallisi başlatmasını bekliyor. ATOM şu anda son 24 saatte yüzde 6’nın üzerinde düşüşle 18.17 dolardan işlem görüyor.
Analistin radarındaki bir sonraki altcoin, Blockchain verilerini endeksleyen ve düzenleyen bir platform olan The Graph (GRT). Altcoin Sherpa, GRT’nin güçlü işaretler verdiğini ve şimdi yaklaşık yüzde 30’luk bir artış başlatmak için ani direncini 0,394 dolardan çıkarması gerektiğini söylüyor. Analiste göre, Graph 0,51 dolara ulaşabilir.

 

Nisan’da 5 altcoin piyasaya damgasını vurdu

Piyasada meydana gelen konsolidasyonun büyük bir kısmı, artan enflasyon, yavaşlayan ekonomik büyüme ve son iki yılın düşük faiz oranlarının sona ermesiyle ilgili tedirginliklere bağlanabilir. Ağır kayıplar sadece kripto piyasasıyla sınırlı kalmadı, hisse senetleri de keskin bir şekilde düştü. S&P 500 Nisan’da yaklaşık yüzde 9 düştü. Ancak Bitcoin ve Ethereum gibi büyük tokenler Nisan ayı boyunca yaklaşık yüzde18 oranında düşerken, bazı küçük sermayeli altcoin projeleri, değer kazandı.  ApeCoin (APE) ve STEPN (GMT), ilk 100 kripto para arasında göze çarpan projeler oldu ve APE yakın zamanda ilk 50’ye girdi. Solana merkezli STEPN, koşu ayakkabısı üreticisi ASIC’lerle ortaklık kurma kararının  ardından yüzde 90’dan fazla artışla Nisan ayında açık ara en iyi performansı gösterdi. Altcoin ayrıca yakın zamanda Binance ve Coinbase’e listelendi.
 Ek olarak, NFT pazar yeri OpenSea, projenin önemli bir temeli olan STEPN‘in spor ayakkabı NFT’leri için destek ekledi. ApeCoin’in kazançlarının büyük bir kısmı, Yuga Labs’ın yaklaşmakta olan metaverse projesi Otherside’ın piyasaya sürülmesiyle ilgili yaygın spekülasyonların ortasında, son iki hafta içinde geldi. Altcoin, son iki hafta içinde neredeyse iki katına çıktı ve Nisan ayında yaklaşık yüzde 65 arttı. Otherside, dün sanal arazi satışına başladı ve arsa başına 305 ApecCoin sabit bir fiyat talep etti. Talep o kadar yüksekti ki Binance, arz sıkışıklığı nedeniyle tokenin lending özelliğini askıya aldı. Monero (XMR), Frax Share (FXS) ve Kava (KAVA), Nisan ayında değer kazanan altcoin projeleri oldu.

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!