Polygon Metrikleri İyileşiyor, Rekor Geldi! İşte Detaylar

Polygon ağındaki günlük aktif adreslerin sayısı son birkaç gün içerisinde muazzam bir artış gösterdi. 13 Ekim 2022 Perşembe günü, Polygon Scan tarafından sağlanan verilerine göre, Polygon ekosisteminin PoS zincirindeki aktif adreslerin sayısı Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesi (ATH) olan 782.186’ya ulaştığı belirtildi.

Ağdaki günlük aktif adresler yeni tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı

Polygon, zkEVM için genel test ağını başlatmasından bu zaman kadar ağın günlük aktif adreslerinde artışlar görüldü. zkEVM’nin genel test ağının, ağın ölçeklenebilirliğini iyileştirme çabasının bir parçası olarak 10 Ekim 2022 tarihi itibariyle başlatıldığı bilinmektedir. Topluluk içerisindeki geliştiricilerin çözümü test etmeleri ve gerekli geri bildirimleri sağlamaları istendiğinde, ağın günlük aktif adresleri hemen 409.230’dan 494.795’e kadar yükseliş gösterdi. O tarihten bu yana, ekosistemin PoS zincirindeki günlük aktif adres sayısı yükselmeye devam etti. 5 gün içerisinde 300 binin üzerine çıkarak toplam 782.186’ya ulaştığı bildirildi.

Bu arada, kripto para analitik platformu Nansen tarafından sağlanan verilere göre, Polygon’un günlük aktif adreslerinin 1,2 milyona yaklaştığına dair göstergeler bulunuyor.

Büyük markalar ortaklık adına Polygon ekosistemini tercih ediyor

Ekosistemin tutarlı ve kararlı gelişimi, Ethereum (ETH) ölçeklendirme çözümü ile farklı ortaklık anlaşmaları imzalamaya devam eden en iyi şirketler tarafından fark edilmedi. Kriptoarena.com olarak bildirdiğimiz gibi; Tüm bunlarla birlikte son 12 aylık süreç içerisinde Polygon ekosisteminin, Adobe, NFL, DraftKings, Disney, Starbucks, Mercedes, Meta ve Reddit gibi en iyi markalar adına bir blockchain ekosistemi ortağı olarak seçildiği aktarıldı. Blaockchain ekosisteminin yerel kripto para birimi olan MATIC, son 24 saat içerisinde yükseliş hareketinde görünüyor. Şu anda ise MATIC fiyatı  0,799901 dolardan işlem görmeye devam ediyor. Birçok yatırımcı ise MATIC fiyatının 1 doları ne zaman kıracağını takip ediyor.

Geçtiğimiz haftalarda ciddi yükseliş hareketlilikleri gösteren MATIC’in yeniden ralli başlatıp başlatmayacağı ise merak ediliyor. 27 Aralık 2021 yılında Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesi (ATH) olan 2,92 dolar fiyat seviyesinden yüzde 70’ten fazla düşüş yaşayan MATIC, Terra ekosisteminde yaşanan çöküşlerle birlikte diğer kripto para birimleri gibi etkiler aldı. CoinGecko tarafından sağlanan verilere bakıldığında ise, son 1 yıl içerisinde yüzde 36.8 oranında düşüş hareketliliği gösterirken, son 14 gün içerisinde ise yüzde 2.8 oranında yükseliş gösteriyor. Önde gelen kripto para birimleri arasında 14. Sırada yer alan MATIC’in piyasa değeri ise şuanda 5.949.060.655 olarak belirtiliyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!