Avrupa Parlamentosu Üyesi, Bu Altcoin’i Övdü: Fırladı!

Avrupa Parlamentosu Milletvekili (MEP) Stefan Berger, Cardano Vakfı CEO’su Frederik Gregaard ile gerçekleştirdikleri görüşmeyi Twitter hesabı üzerinden takipçileri ile paylaştı. Bazı tartışmaların Avrupa’nın kripto para düzenleme paketi MiCA etrafında döndüğünü açıklayan Parlamento üyesi, Cardano’nun altcoin projesi ADA ile ilgili düşüncelerini de aktardı.

MEP Stefan Berger, Cardano ağı ile ilgili pozitif görünüyor

MEP Stefan Berger, ADA için olumlu bir ifade ile şunları söyledi

Cardano, kripto para endüstrisinde bir roket

Gerçekleştirdikleri görüşme hakkında tweet de atan Cardano Vakfı CEO’su Frederik Gregaard, Alman politikacıyı Cardano ekosistemi ve altcoin’i ADA hakkında anlayışlı sorular yönelten ve AB genelinde blockchain uygulamalarının büyümesini teşvik etme konusunda kendini adayan tutkulu ve ilgili bir politika yapıcı olarak nitelendiriyor. 2019 yılından bu zamana kadar, Hıristiyan Demokrat Birlik (CDU) mensubu olan Alman ekonomist ve politikacı Dr. Stefan Berger, Avrupa Parlamentosu üyesi (MEP) olarak bilinmektedir. MEP’ten önce Kuzey Ren-Vestfalya Eyalet Parlamentosu’nda görev yapan isim, düşünceleri Gregaard ile paylaştı.

Kriptoarena.com olarak bildirdiğimiz gibi; Kapsamlı Kripto Varlık Piyasaları veya MiCA, kripto para birimlerini düzenleme paketinin bir taslağı, Nisan ayında Avrupa Parlamentosu Ekonomik ve Parasal İşler Komitesi tarafından kabul edildi. Kabul edilen taslakta, kripto değişim platformlarının düzenlenmesi ve tüm büyük kripto para birimlerinin ve stabilcoin projelerinin durumu da dahil olmak üzere, kripto para birimi endüstrisinin birçok farklı yönü ele alınmış durumda. Ayrıca, Avrupa Parlamentosu Milletvekili Stefan Berger, 10 Ekim tarihinde Twitter hesabı üzerinden gerçekleştirdiği paylaşımında , komitenin MiCA mevzuatını kabul ettiğini doğrulamış oldu.

Cardano’nun altcoin projesi ADA yükselişe geçti

Cardano ekosisteminin yerel altcoin’i ADA, yüzde 15’e varan artışla, ilk 10 kripto para birimi arasında en çok kazananlardan biri olarak yerini aldı. Zincir üstü analitik firması Santiment, Cardano’nun Ocak 2019 tarihinden bu zamana kadar yaşadığını düşüşlerin, hiçbir zaman gerçekleştirmediğini bildirmesi sonrası geldi. 22 Ekim tarihinde Santiment tarafından yapılan açıklama ise şu şekilde:

Cardano şu anda Ocak 2019 tarihinden bu yana gerçekleşen değerine kıyasla en düşük nispi konumunda bulunuyor. Bu ise, ortalama yatırımcı kayıplarına dayalı bir değer düşüklüğünün işaretidir. MVRV Z-Score bu seviyeye ulaştı.

Şuanda ise ADA, son 24 saat içerisinde yüzde 11.95 artışla 0.4041 dolar fiyat seviyesinden işlem görmeye devam ediyor. Cardano ağında gerçekleştirilen Vasil Hard Forku’nun ardından ciddi bir yükseliş hareketliliği kaydetmedi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!