Pantera Capital in CEO suna Göre, Önümüzdeki 12 Aylık Süreçte, En İyi Performansa Sahip Kripto Para Birimi

Pantera Capital dijital varlık yatırım firmasının CEOsu Dan Morehead Bitcoin boğası Raoul Pala önümüzdeki 12 ay içinde en iyi performans gösteren kripto para birimini açıkladı.

Bitcoinin 2020deki Yükselişine Övgü 

Pantera Capital CEOsu kripto para birimlerinden Bitcoin (BTC) ve Rippleı (XRP) övdü. Bu yıl Bitcoinin yaşadığı ralliyi methederek 2017 yükselişi ile karşılaştırdı. Morehead PayPal ve Square gibi büyük şirketler tarafından desteklendiği ve insanların kriptoya erişmesini anlık hale getirmesi dolayısıyla Bitcoinin gerçekten ilerleme kaydettiğini belirtti.

Morehead daha önce Pantera Capitalin Bitcoin için olumlu konuştuğunu ancak kripto para birimi endüstrisindeki görüşlerin her zaman değişikliğe açık olduğunu vurguladı. Pale şöyle dedi:

“Para birimlerinde aşırılık yanlısı olmak kolaydır bazı insanlar her şeyin bir diğerine karşı olduğunu düşünür. Bitcoin ve XRPye yatırım yapıyoruz. Martta Bitcoini her şeye kıyasla çok daha uzun süre kullanmak istediğimize dair çok güçlü bir çağrıda bulunduk. Bitcoinin pandeminin yarattığı ekonomik kaos sonrası iyi olacağını düşündük.”

Morehead diğer kripto para birimlerinin BTCden daha iyi performans göstereceğini ancak altcoinlerin Bitcoine göre daha fazla volatiliteye sahip olduğu göz önüne alındığında bunun normal olduğunu söyledi:

“Şimdi diğer para birimlerinin Bitcoinden daha iyi performans göstereceğini düşünüyorum. Bunu bir grup nefrete sebep olmak için söylemiyorum. Büyük bir boğa piyasasındayız bu yüzden küçük hacimli şeyler yüksek betaya sahip.”

XRP İnsan Hayatını İyileştiriyor

Pantera Capital CEOsu firmasının yoğun bir şekilde yatırım yaptığı XRP ile ilgili görüşlerini aktardı. XRPnin sınır ötesi ödemeler için devrim niteliği taşıyarak herkesin hayatını daha iyi hale getirdiğini söyledi.

Kripto Para Birimleri Arasındaki Galip 

Morehead kripto piyasasında önümüzdeki 12 aylık süreçte en iyi performans gösterecek olan varlığın övmesine karşın Bitcoin ve Ripple olmayacağını ileri sürdü.

Önümüzdeki on iki aylık dönemde en iyi performans gösteren dijital para biriminin Polkadot olacağını söyledi. Çünkü on chaindeki diğer Defı protokollerine kıyaslaEthereum üzerinde çok fazla çekiş kazanıyor.Ethereumun toplam değerinin yüzde 10u Polkadota tahsis edildi ve Morehead uzun vadede “uygulanabilir bir rakip” olarak tanımladı.

“Bence tüm kripto para birimleri artış gösterebilir ancak eğer alım veya ticaret yapmak istiyorsanız bir yıl sonra kontrol ettiğinizde Polkadotun doğru tercih olduğunu göreceksiniz.”

Comments (0)
Add Comment