Novogratz, Bitcoin almaya devam ediyorum dedi ve ekledi…

Galaxy Digital CEOsu Mike Novogratz CNBCdeki Squawk Box programında altın ve Bitcoini en güvenli varlıklar olarak tanımladı.

Novogratz “Bitcoin yatırımım var ve düzenli olarak ekliyorum. Şimdi hem Bitcoin hem de altının yükselebileceği bir ortam var” şeklinde konuştu.  Milyarder yatırımcı bu sürekli para döneminde altın ve Bitcoinin sağlam kaldığına inanıyor.

BİTCOİN’DE AYI PİYASASI BİTTİ Mİ? TIKLAYIN

Novogratz röportajında ​​ABD parlamentosu başkanı Nancy Pelosi tarafından önerilen yeni destek paketinden de bahsetti. Bilindiği gibi politikacılar salgından etkilenen ABD halkı için her geçen gün daha fazla para basmayı tercih ediyor. Yeni destek paketinin miktarının henüz açıklanmamış olmasına rağmen 1 trilyon dolar civarında olması bekleniyor. Bilindiği gibi her ABD vatandaşına 1200 dolar destek veren toplam 6 trilyon dolarlık yardım paketi 27 Martta Temsilciler Meclisinden geçti ve Başkan Donald Trump tarafından açıklandı. Bu destek paketinin birinciden kısa bir süre sonra uygulanacağı anlaşılıyor.

Yardım paketiyle ilgili olarak Novogratz mizahi bir şekilde “Her neyse ağaçlar üzerinde para büyüyor” yorumunu yaptı ve Bitcoin için boğa ortamının gerçekleştiğini söyledi.

Henüz stoklarda artış yok

Novogratz borsaya yaptığı açıklamada 2 günlük yükseliş eğilimine rağmen “çok fazla para koymadığını” söyledi. Buna rağmen Wall Street kurucusu insanların krizden sonra “dükkanlara” geri döneceğini düşündüğü için Starbucks hisselerinden satın almayı ihmal etmedi. Ünlü kahve zincirinin payları küresel kriz nedeniyle yaklaşık yüzde 30 oranında azalmıştı.

Comments (0)
Add Comment