Milyarder Yatırımcı, Bu Kripto Para İçin 28x Bekliyor!

Galaxy Digital’in CEO’su Mike Novogratz, lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) için kritik seviyeleri açıklayarak, BTC’nin önümüzdeki zamanlarda hiç görülmemiş bir yükseliş yaşayabileceğini öne sürdü. Peki, lider kripto para birimi Bitcoin için ünlü CEO’nun yaptığı tahminler neler? İşte detaylar…

Mike Novogratz’tan lider kripto para için 500 bin dolarlık hedef!

Bitcoin’in 2025 yılına kadar 500.000 dolara ulaşacağını tahmin ettiğini hatırlatan Novogratz, yeni bir Bloomberg röportajında ​​BTC’nin devasa fiyat hedefine hala ulaşabileceğine inandığını ancak makroekonomik koşullar değiştiği için başlangıçta beklediğinden daha fazla zaman alacağını da belirtiyor. Mike Novogratz’ın sözleri ise şu şekilde:

“Beş yılda değil ve size nedenini anlatacağım. Meydana gelen en büyük değişiklik; Bitcoin’in 69.000 dolardan 20.000 dolara düşmesinin nedeni, (Federal Rezerv Başkanı) Powell’ın merkez bankacılığı süper güçlerini bulmaya ve enflasyonu düşürmeye karar vermesidir ve oranları yüzde 0’dan yüzde 4+’ya çıkaran bir dizi oran artışı olmasıdır.

Bu kadar basit. Bu nedenle tüm varlıklar, enflasyonu tepeden tırnağa yenme sürecinde olduğumuz için ve “enflasyon korumaları” nedeniyle düşüş yaşıyor.

Kriptonun düşüş yaşamasının ana nedeni bu.”

Daha önce kriptoarena.com olarak bildirdiğimiz üzere lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), son bir haftalık süreçte yüzde 2,8 değer kazandı. Anlık olarak ise lider dijital varlık Bitcoin, 17.005 dolar seviyesinden işlem görüyor. Lider dijital varlığın son 24 saat içerisindeki işlem hacmi ise 17,183,247,216 dolar seviyesinde bulunuyor.

Novogratz: “Tüm bunlar, kripto’ya olan genel güveni zedeliyor!”

Novogratz’a göre, kripto varlıkları, dijital varlık borç verenleri BlockFi ve Celsius gibi firmaların yanı sıra kripto hedge fonu Three Arrows Capital gibi firmaların çöküşünün neden olduğu zararın ardından sektör güçlendikten sonra ralli yapabilir. Popüler CEO’nun sözleri ise şu şekilde:

“Three Arrows, BlockFi, Celsius ve kötü yönetilen ya da hileli bir şekilde yönetilen tüm bu şirketler arasında yaşadığımız bu saçmalıklar, kesinlikle kriptoya olan genel güveni zedeliyor.

Ama bu da geçecek. Tarihin çöp kutusuna atılacaklar. Ve endüstrinin kendisi dersler alarak daha güçlü bir şekilde ortaya çıkacak. Ve fiyatın eski seviyelerini gördüğünü göreceksiniz.”

Öte yandan son zamanlarda yaşanan FTX iflasıyla beraber kripto para piyasalarında yaşanan düşüş, kripto piyasasının genel değerini de derinden etkiledi. Son 24 saat içerisinde yüzde 0.5 yükseliş yaşayan dijital varlık piyasası, anlık olarak 894 milyar dolar değerinde bulunuyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!