Miami Belediye Başkanı: Tesla Sadece Bir Başlangıç! Önümüzde Daha Heyecanlı Zamanlar Var!

Miami belediye başkanı Francis Suarez Teslanın 15 milyar dolarlık Bitcoin yatırımının kripto dünyasının ana akım kültürüne geçişinin sadece bir başlangıcı olduğunu söyledi. Belediye Başkanı Suareze göre kripto para birimi endüstrisini başarıya taşıyacak daha fazla heyecanlı olaylar olacak.

Belediye başkanı Suarez “Bu sadece ana akıma geçiş aşaması ve sanırım önümüzde hala iki veya üç mega olay var” dedi.

Suarez ABD hükümetinden onay alacak büyük bir teşvik paketinin kripto para birimleri üzerindeki olumlu bir etki yaratacağını belirtti

 “O kadar çok dolar basılıyor ki…Bu yine insanları kripto para sektörüne yönlendirecek çünkü bunun enflasyon yaratma olasılığı var” 

Belediye başkanının kripto paranın geleceğinde öngördüğü tek şey bu değil. Suarez Amazon kripto parayı bir ödeme yöntemi olarak kabul etmeye başlarsa büyük resmin tamamen değiştireceğini söyledi ve şunları ekledi:

“Böyle bir şey olursa oyun biter. Muhtemelen hayatımız boyunca yaptığımız işlemlerin yüzde 70iyle ilişkili bir şirketten bahsediyorsunuz ”

Tüm bunlar Miamiyi kripto para birimi dünya lideri haline getirmekle kalmayıp yakında kişisel olarak kripto para satın almayı planlayan Belediye Başkanı için iyi haber. 

Volatilite Zamanla Azalacak

Tesla CEOsu Elon Musk Bitcoin ve Dogecoin hakkında sık sık tweet atarak kripto para birimi sektörünü etkiliyor.

 Blockchain araştırma laboratuvarı tarafından yapılan yakın tarihli bir çalışmada Muskın tweetlerinin Bitcoin ve Dogecoin pazarlarında yüzde 20 artışa neden olduğu gösterildi. Bireylerin kripto para pazarlarını bu kadar önemli ölçüde etkileyip etkilemeyeceğine dair sorular giderek çoğaldı ve yatırımcıları tedirgin ediyor.. Belediye Başkanı Suareze göre bu yeni bir şey değil.

“Piyasa her gün inip çıkıyor. Birinin söylediği bir şey Amerika Birleşik Devletleri Başkanı olsun veya FED Başkanı olsun değerleri değiştirebilir bu algıya dayalıdır

Ancak Bitcoin söz konusu olduğunda belediye başkanı Suarez daha fazla insan piyasaya geldikçe herhangi bir kişinin piyasayı hareket ettirme yeteneğinin düşeceğini öne sürdü. Bitcoin ağındaki işlem hacmi arttıkça bireylerin piyasa üzerinde daha az etkisi olacaktır. O zaman belki Musk Twitter resmini rahatça değiştirebilir.

Comments (0)
Add Comment