Metaverse Altcoin Projesinden DAO Hamlesi: Fiyat İvme Kazandı

CoinMarketCap’e göre, altcoin ApeCoin (APE) bugün son 24 saatte yüzde 7’nin üzerinde atış yaşadı. APE dün gece geç saatlerde yükseldi ve yaklaşık 27 dolar seviyesine ulaştı. O zamandan beri, token bu kazançların bir kısmını kaybetti ve şu anda 22 doların hemen altında işlem görüyor.

Altcoin ApeCoin’i ne yönlendiriyor?

Altcoin ApeCoin Fiyat Grafiği – Kaynak: CoinMarketCap

Yakın zamanda piyasaya sürülen kripto para birimi, Bored Ape Yacht Club (BAYC) NFT koleksiyonuna bağlı resmi olmayan merkeziyetsiz özerk organizasyon olan ApeCoin DAO’yu besliyor. Haftalık grafik de benzer bir yükseliş tablosu çiziyor. Geçtiğimiz hafta Cuma gününden bu yana, ApeCoin yüzde 67 gibi büyük bir artış gösterdi. Yine de token, Mart ayında belirlenen tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 39,40 dolardan hala çok uzakta bulunuyor.

ApeCoin bir yönetişim token’ı olduğundan, sahipleri ApeDAO içinde çeşitli teklifler yapabilir ve bunlara oy verebilir. Ape topluluğuna katılmak istiyorsanız, bazı token’larına sahip olmanız gerekiyor. ApeCoin’in en son fiyat artışının zamanlamasına ve bekleyen birkaç teklife bakılırsa, bazı yatırımcılar biraz daha oylama gücü elde ediyor.

4 Mayıs’ta kapanacak üç Ape Improvement Proposals (AIP) var

Örneğin AIP-21 ve AIP-22, ApeCoin token’ını stake etmek için sürekli değişiklikler öneriyor. Staking, akıllı bir sözleşmeye kripto para yatırma ve genellikle bunu yapmak için ek ödüller kazanma sürecidir. AIP-7 daha az tekniktir ve DAO içinde tartışmaların resmileştirilmesinde bir değişiklik öneriyor. Bu üç aktif teklifin yanı sıra iki ilave AIP de tartışılmaya devam ediyor. Geçmişteki ve şimdiki tüm teklifler, DAO oylama platformu Snapshot’ta bulunabilir.

CoinMarketCap’ten elde edilen verilere göre, ApeCoin fiyatı son 24 saatte yüzde 5,67 oranında arttı ve şu anda 21,91 dolar seviyesinden işlem görüyor. APE son 24 saatlik işlem hacmi ise 7.462.816.750 dolar düzeyinde gerçekleşti. Dolaşımda 284.843.750 milyon APE coin arzı ve toplam olarak 1.000.000.000 APE coin arzı bulunuyor. CoinMarketCap tarafından piyasa değerine göre yapılan sıralamada ADA, 6.239.623.396 dolar piyasa değeri ile 23. sırada yer alıyor. Altcoin APE ve kripto para piyasası ile ilgili daha fazla güncel haber için lütfen Kriptoarena.com adresini ziyaret ediniz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!