Messari CEO su da Cardano dedi… Peki neden?

Cardano geçtiğimiz hafta piyasa değeriyle altıncı en büyük kripto para birimi haline geldikten sonra Messari kurucu ortağı ve CEOsu Ryan Selkis yatırımcıların altcoini daha fazla teveccüh gösterebileceğini düşündüğünü söyledi.

Selkisks Cardano (ADA) için düşük oranların “partiye geç kalıp kalmadığını merak eden” yatırımcılar için daha yüksek bir ödül anlamına gelebileceğini iddia etti.

Messari kurucu ortağı Cardano’nun son dalgalanmasının katalizörlerinden birinin (8 Temmuz itibariyle yüzde 85 yükseliş) ekosistemini yükselten olası bir protokol değişikliği olan Shelley olduğunu söyledi.

Selkis yatırımcıların alım satım ve borsalarda alım için daha düşük oranlar peşinde koştukları için bunun ADAda büyüme için bolca yer olduğu anlamına geldiğini söyledi.

ADA sahiplerinin varlıklarını 2020 yılının 4. çeyreğine kadar Coinbase tarafından gözaltında tutulacaklarını duyurduktan sonra kripto borsasının yakında Cardanoyu listeleyebileceği yönünde spekülasyonlar ortaya çıktı. Altcoin şu anda 0.13 dolar karşılığında işlem görüyor.

Comments (0)
Add Comment