Usta İsim Açıkladı: Merge’den Sonra Ethereum Fiyatı Ne Olacak?

Kriptoarena.com olarak da bildirdiğimiz gibi, Ethereum Merge yaklaşıyor. 154.000 takipçiye sahip tanınmış bir analist ve yatırımcı olan Gareth Soloway’a  şu soru soruldu : Merge’den sonra Ethereum (ETH) fiyatı ne olacak ? İşte ayrıntılar.

Merge, Kripto Para Sektörü İçin Büyük Bir Test Olacak

Kendisine yöneltilen bir soru üzerine ünlü isim, Ethereum durumunun Merge’e girerken ilginç olduğunu söyledi ve şunları ekledi:

Merge sorunsuz geçebilir mi? Tüm kripto sektörü için bunun büyük bir test olduğunu düşünüyorum. Pek çok insan kenarda oturuyor ve “tamam, bu bir süredir kriptoda yaşadığımız en büyük şey” diyor. Sorunsuz bir şekilde halledebilirler mi?

Soloway, Merge’nin sorunsuz gerçekleşmesi durumunda kripto topluluğu için bir güven oluşturucu olacağını söylüyor. Soloway, şimdi ETH satın almanın bir risk olduğunu söylüyor. “İşler yolunda gitmezse, Ethereum’un fiyatında bir düşüş görebilirsiniz. Ancak, Merge’yi sorunsuz gideceğine dair çift kontrol, üçlü kontrol ve dörtlü kontrol olarak uzattıklarına inanıyorum.” diyen analist,  Merge iyi giderse, kısa vadede yükseliş olacağını da sözlerine ekledi.

ETH Fiyat Tahmini Uzun Vadeli

Soloway ayrıca uzun vadeli görüşünü de dile getirdi. Soloway şimdilik, Ethereum’un Bitcoin’den daha yüksek bir risk sunduğunu söylüyor. ve şunları ekliyor:

Bitcoin ve Ethereum’da uzun vadede çok iyimserim. Uzun vadede çok çok iyimserim. Bence bu tam olarak kripto piyasasının istediği şey – bu büyük kullanım durumuna sahip deflasyonist bir varlık. Ve bence aslında Bitcoin’in piyasa değerine rakip olmak için daha uzun vadede bir şansı var… Birisi bana bir tane seçmelisin derse, muhtemelen güvenlik amacıyla Bitcoin ile derim. Bence kaybetmeyi göze alabileceğiniz parayla oynuyorsanız, Ethereum’u tercih edin.

Soloway, Merge’den sonra ETH’nin fiyatını ürkütebilecek pek çok olay olduğunu söylüyor. Bunlar, düzenleme engellerini veya Çin’in Tayvan’ı işgal edip etmediğidir. Analiste göre bu tarz durumlarda “risk varlıkları anında çıldırır.” Soloway, insanlardan tabloları nasıl okuyacaklarını öğrenmelerini de tavsiye etti. Çünkü açgözlülük, panik veya korku olduğunda, genellikle bir dönüm noktasıdır. Analist görüşlerini şöyle aktarmaya devam etti:

Asla kovalayan biri olmak istemezsin. Her zaman lider olmak istersiniz. Yani fiyat düştüğünde alıyorsun, yükseldiğinde satıyorsun. Bu nedenle, fiyat zaten yüksek olduğunda, daha da yükseleceğini varsayarak asla satın almak istemezsiniz. Şimdi, bu bazen yükselen bazı işlemleri kaçırdığınız anlamına mı geliyor? Elbette öyle. Ama yine, sermayenin korunması, gerçek zenginliğin nasıl inşa edilmesidir.

Yıl Sonu İçin Ethereum Fiyat Tahmini

31 Aralık 2022 için fiyat tahminini 1000 dolar olarak belirleyen analistin, uzun vadede farklı bir öngörüsü var. Bu öngörüsünü ise şu şekilde açıklıyor:

Bence beş yıl içinde Ethereum için kolayca 20.000 dolara bakabilirsiniz. Bence önümüzdeki birkaç yıl tüm kriptolar, özellikle de Ethereum için zor yıllar olacak.

Soloway ayrıca bir sonraki boğa koşusu için de şunları bildirdi:

Hem Bitcoin hem de Ethereum’un peşinden büyük para gidecek ve bu, fiyat için oyunun kurallarını değiştirecek: Bu noktada hızla yükselecek. Bence bu yeni sınır ve burada kalacak. Tıpkı internet gibi ve insanlara hatırlatmak için dot com balonu çöktü. Ama hepimiz interneti ve telefonlarımızı kullanıyoruz – bağımlıyız. Kripto böyle olacak.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!