Measurable Data (MDT) Nedir?

Measurable Data (MDT) nedir? adlı konu başlığımızı Kriptoarena.com olarak, bu makalemizde yanıtlıyoruz. MDT Token, veri sağlayıcıları ve veri alıcılarının güvenli bir şekilde anonim olarak veri alışverişlerini yapabilecekleri Blockchain tabanlı bir veri ekonomisidir. MyMDT, Merkezi olmayan bu veri ekonomisi kapsamında yer almaktadır. MyMDT, yatırımcılarının anonim veri noktalarını paylaştıkları için ödüller kazanmalarını sağlayan Ethereum tabanlı merkezi olmayan bir uygulamadır. MDT ise veri satın alımları ve kullanıcı ödül programları için ödeme aracı olarak geliştirilen bir ERC-20 Token’idir.

Measurable Al aracılığı ile ayrıca işletmelere doğru, gerçek zamanlı ve harekete geçirilebilir tüketici ön görüleri sağlar. Measurable Data Token, kripto sektörünün öne çıkan projelerinden biridir. Aynı zamanda Blockchain ve merkeziyetsiz teknolojilerin yaygınlaşması ile çok daha iyi bir konuma gelmesi beklenmektedir. Bir süredir piyasalarda özellikle usta yatırımcıların takibinde yer alan Measurable Data Token, kazanç potansiyeli ile dikkat çekmektedir. Ayrıyeten veri sağlayıcıları ve veri alıcıları için yeni bir ekonomi sağlamasıyla öne çıkan bu proje kripto topluluklarında öne çıkmayı başarmıştır.

Measurable Data (MDT) nedir?

Platform veri alıcılarına verimli bir veri ticaret platformu sağlamaktadır. Aynı zamanda kullanıcıların kendi verilerinden para kazanmalarına ve kontrol etmelerine imkan tanımaktadır. ETH tabanlı, merkezi olmayan bir veri değişim ekonomisi olarak tasarlandı. Ölçülebilir veri simgesi olarak görev yapan MDT ile özellikle geniş alanda işlem yapma imkanı sağlanır. MyMDT, kullanıcıların anonim şekilde veri noktalarını paylaşabildikleri için ödüller kazanmalarını da hedefleyen bir merkezi olmayan uygulamadır. E-posta makbuzlarını MDT aracılığıyla veri alıcılarına satabilir ve MDT tazminatı alabilirler. Platform özellikle; MailTime, Magic Crystal ve Email Messenger gibi uygulamalara entegredir.

Avantajları neler?

  • Verilerinizi kontrol etmek ve para kazanma imkanı sunmaktadır.
  • Veri alışverişini özellikle güvenli ve kolay şekilde gerçekleştirilmesini sağlamaktadır.
  • Yatırımcılar veri noktasını paylaşarak ödüller kazanabilmektedir.
  • Toplu anonim verilerle ilgilendiği için hiçbir kişisel ve tanımlanabilen veriler kullanılmamaktadır. Bu sayede gizlilik sağlanmaktadır.
  • Veriler ne kadar çok değer üretirse bir o kadar çok kazanç elde edilmesi sağlanabilmektedir.
  • Ekosistemi içinde özellikle bireysel yatırımcıların paylarını almalarını sağlamak için Blockchain aracılığıyla akıllı sözleşmeler oluşturmaktadır.
  • MDT Token, ilk topluluk geliştirme stratejilerine Çin’de odaklanarak yavaş yavaş dünyanın diğer bölgelerine yayılmayı hedeflemektedir.

Dezavantajları neler?

  • Measurable Data Token simgesi piyasa görünümüyle risklidir.
  • Piyasa beklentisinin altında kalabilmektedir.
  • Veri güvenliği konusunda bazı güvenlik sorunları ile karşılaşılabilmektedir.

Measurable Data (MDT) nedir? Nasıl satın alınır?

MDT Token’i işlem hacmi ve piyasa değeri ile önde gelen kripto para borsalarında bulabilirsiniz. Measurable Data Token listeleyen borsalar; Binance, Coinbase Exchange ve io’dur. Dilediğiniz borsadan MDT satın alma işlemi yapabilirsiniz. Coin satın almak için ise aşağıdaki adımlar izlenmektedir. Öncelikle ilk adım olarak MDT listeleyen borsaların web/mobil uygulamasına erişim sağlayın. Daha sonra hesap açma adımlarını tamamlayın. Daha sonra kimlik doğrulama ve onay süreçlerini de tamamlayıp, para yatırma adımlarını takip edin. Son adım olarak istediğiniz bakiye tutarınca MDT Coin alım emri oluşturabilirsiniz. Güvenilir soğuk cüzdan hesaplarınızda saklayın.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!