Mark Cuban’ın Portföyü Ortaya Çıktı: İşte Milyarderin Kripto Paraları!

Kripto para dedektifleri, Mark Cuban’ın altcoin portföyünün içeriğini öğrenmek için zincir üstü verileri kullanıyor. Uzmanlar ayrıca, Cuban’ın kripto para hareketlerini ve açıklamalarını izliyor.

Mark Cuban NFT platformlarına öncelik veriyor

Tanınmış bir kripto para fanatiği olan Cuban, sektörün tam anlamıyla her yerinde ve hatta NFT’ler basmak için kripto para platformları kullanıyor. Mark Cuban ile bağlantılı iki altcoin yatırımı, katman-2 Ethereum ölçeklendirme çözümü Polygon (MATIC) ve merkeziyetsiz Ethereum tabanlı işlem platformu Injective Protocol (INJ). Cuban’ın web sitesinde listelenen bir düzine blockchin projesinden ikisi.

 

Cuban, yatırımlarının bir kısmını podcast’lerde ya da NFT’leri bastığını tanıtarak açıkladı. Ocak ayında, Cubannın Ethereum cüzdanlarından biri, merkeziyetsiz, NFT pazarı Rarible’da bir NFT bastıktan sonra keşfedildi. O zaman, cüzdan bir dizi merkeziyetsiz finans (DeFi) altcoini içeriyordu, ancak fonlarının çoğu borç verme protokolü Aave’ye tahsis edildi.

Yüzde 60 Bitcoin

Aynı cüzdan Cuban tarafından neredeyse boşaltılmış gibi görünüyor. Yaklaşık 2 bin dolar değerinde Ethereum ve Dogelon (ELON), Doge Inu (DOGI) ve Bingo Inu (BINGO) dahil olmak üzere yaklaşık 26 bin dolar değerinde belirsiz altcoin’e sahiptir. Mark Cuban’ın bu kripto para varlıkları satın alıp almadığı veya kendi tokenlerini tanıtmaya çalışan sahipleri tarafından kendisine gönderilmiş olup olmadığı kesin değil.

Kripto para analisti  Lark Davis de Cuban’ın çeşitli kripto para cüzdanlarının içeriği hakkındaki düşüncelerini paylaşarak Dallas Mavericks sahibinin bir röportajda kripto para portföyünün yüzde 60’ını Bitcoin, yüzde 30’unu Ethereum ve yüzde 10’unu diğer altcoin cüzdanlarda tuttuğundan bahsettiğini vurguladı.

Analist Davies detayları açıklıyor

Lark Davis şunları söyledi:

Bildiklerimize, topladıklarımıza ve blockchin’lerde görebildiğimize göre Aave, Rarible (RARI), SushiSwap (SUSHI), Polygon, Serum (SRM), Injective ve Fantom (FTM) var…

Az önce bahsettiğim kripto paralar muhtemelen onun tam portföyü değil, halka açık olarak sahip olduğunu kabul ettiği ya da adreslerinde görebildiğimiz coinler.

Aave ile başlayalım, bu Mark Cuban’ın kullandığını ve sevdiğini söylediği en iyi DeFi platformlarından biri… Sonra, büyük bir NFT pazarı olan Rarible var… ve eminim NFT’leri de satın alıyor. Ayrıca, SushiSwap kullandığını görüyoruz…ve tabikiPoligon’u da var.

Davis ayrıca, Mrk Cuban’ın Solana tabanlı merkeziyetsiz  değişim (DEX) Serumu’na sahip olması nedeniyle, trader bunun bir varsayım olduğunu kabul etmesine rağmen, blockchain’in yerel tokeni SOL’u de elinde tutabileceğini düşünüyor.

Comments (1)
Add Comment