Mark Cuban Altcoin Sepetini Paylaştı! İşte Ayrıntılar

Milyarder girişimci ve Shark Tank adlı televizyon programının yıldızı Mark Cuban geçtiğimiz günlerde yapılan bir röportajda önemli açıklamalarda bulundu. Cuban, ilk viral kripto uygulamasının ortaya çıkmasını beklerken iki popüler altcoin projesine ciddi bir yatırım yaptığını ifade ediyor. İşte milyarderin yatırım yaptığı altcoin’ler.

Mark Cuban portföyündeki altcoin projelerini açıkladı

Ünlü milyarder ve yatırımcı Mark Cuban geçtiğimiz günlerde Crypto Banter ile yaptığı yeni bir röportajda, güçlü kullanım durumları nedeniyle çok sayıda Ethereum (ETH) ve Polygon (MATIC) sahibi olduğunu açıklıyor. Cuban yatırım yaptığı altcoin projelerine ilişkin olarak şu ifadeleri kullanıyor:

Bitcoin harika bir değer deposu, ancak sahip olduğum Ethereum ve Polygon’un da faydasını görmeye başlayabilirsiniz. Orada giderek daha fazla uygulamanın ortaya çıktığını görmeye başlıyorsunuz ve gas ücretleri açısından ETH 2.0 ile ne olacağını göreceğiz. Bence Polygon harika bir iş çıkardı ve aynı şeyi yapmaya çalışan başka Blockchain’lerimiz var.

Ethereum önde gelen akıllı sözleşme platformu olarak biliniyor. Öte yandan piyasa değerine göre 15. sırada yer alan altcoin projesi Polygon (MATIC), Ethereum Blockchain’inde merkezi olmayan uygulamaların (DApp’ler) geniş çapta benimsenmesini sağlamak için tasarlanmış bir katman-2 ölçeklendirme çözümü olmasıyla biliniyor.

Ünlü yatırımcı yeni bir uygulama arayışında olduğunu açıklıyor

Shark Tank programının yıldızı olan Mark Cuban söz konusu röportajda ayrıca, ana akım tüketiciler için büyük bir hit olacak ilk kripto tabanlı uygulamanın arayışında olduğunu da sözlerine ekliyor. Portföyündeki altcoin projelerini açıklayan ünlü yatırımcı bu konu hakkında ise şu yorumları yapıyor:

Bütün Blockchain’ler bir tür ölüm savaşında, kullanıcıları ve uygulamaları elde etmeye çalışıyor. Bana kalırsa tıpkı Instagram gibi Miami’de sokakta yürüyen birinin ‘evet, bunu kullanıyorum’ diyebileceği uygulamaları bunlar. Başlangıçta, Instagram’ın ne olduğunu kimse anlamazken sonra herkes anladı. Viral oldu. Henüz ilk viral ana kripto tabanlı uygulamayı almadık. Yapacağız. Yatırımlar açısından aradığım şey bu.

Kriptoarena.com olarak yakından takip ettiğimiz Mark Cuban’ın en büyük yatırımları arasında ye alan Ethereum (ETH) yazım sırasında son bir haftada yüzde 6,12 oranında düşüş kaydetmesine rağmen son 24 saatte yüzde 1,43 oranında toparlanarak 2.944,82 dolardan işlem görüyor. Öte yandan popüler bir altcoin olan Polygon (MATIC) ise yazım sırasında son bir haftada yüzde 15,62 ve son 24 saatte yüzde 2,57 oranında düşüş kaydederek 1,65 dolardan işlem görüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!