Madencilik Şirketi Riot Blockchain, Bitmain’den 42.000 Antminer Satın Aldı

Bir kripto para madenciliği şirketi olan Riot Blockchain, Bitmain’den 42.000 S19j Antminers için yeni bir satın alma siparişi vererek madencilik kapasitesini genişletti.

Riot’un COO’su Megan Brooks, son satın alma siparişinin şirketini ve ABD’yi Bitcoin madencilik endüstrisinin merkezinde konumlandırdığını söyledi:

“Riot, planlanan hash rate kapasitesini neredeyse iki katına çıkararak, hem Şirketin hem de ABD’nin küresel ağ hash oranındaki payını büyütmede büyük adımlar atmaya devam ediyor. Bu başarıdan gurur duyuyoruz ve bu alandaki ek fırsatları değerlendirmeye devam etmeye odaklanıyoruz. “

138,5 milyon dolar değerindeki satın alma siparişi, Riot’un Bitcoin (BTC) madencilik hash oranını önemli ölçüde artırmaya yönelik koordineli bir büyüme planının parçası. Riot, mevcut ve önceki siparişler sonucunda Kasım ayından başlayıp Ekim 2022’ye kadar her ay minimum 3.500 S19j Antminer almasının planlandığını açıkladı.

Riot 2021’in sonuna kadar saniyede 3,8 exahash’lık bir hash rate kapasitesine ulaşmayı bekliyor. 42,000 Antminer’lık yeni sipariş, kapasiteyi ikiye katlayarak 7.7 EH / s’ye çıkaracak.

Riot’un madencilik filosu, tamamen faaliyete geçtiğinde 81.150 Antminer’den oluşacak ve bunların% 95’i en yeni nesil S19 madencilik ekipmanlarından oluşuyor.

Riot Blockchain’in hisseleri, kripto para piyasasındaki genel düşüş eğilimi ile beraber Çarşamba günü keskin bir düşüş yaşadı. Hisse senedi yayınlandığı sırada yüzde 7 düştü ve geçen ayın tüm zamanların en yüksek seviyesinden yüzde 36 oranında düzeldi. Şaşırtıcı bir şekilde, Riot’un 52 haftalık en düşük seviyesi 0,93 dolar. Mart ayı ortasında 79.50 dolar yükselen Riot hisseleri şu anda hisse başına 50 doların biraz üzerinde işlem görüyor.

Comments (0)
Add Comment